20 éves lányodat elengednéd egyedül egy repülőútra külföldre?
Figyelt kérdés
Barátnőm jönne az esküvőmre, de úgy nem engedik el a szülei, ha ismerősök nélkül repülne.2012. júl. 1. 18:42
1/39 anonim válasza:
20 éves könyörgöm,mit kell rajta elengedni? Én vinném ki személyesen a Lisz Ferkóra, oszt' jó utat kívánnék!
2/39 anonim válasza:
20 évesen nem kérnék engedélyt a szüleimtől ilyesmire.. És ha a gyerekem 20 éves lenne, nem érezném azt, hogy ebbe beleszólásom lenne, nemhogy engedélyt kellene kérnie tőlem.
23/N
3/39 anonim válasza:
Felnőtt ember, könyörgöm! A repülőn nem fogják elrabolni. 20 évesen nem kérnék engedélyt hozzá.
4/39 anonim válasza:
...
20 éves, anyáéknak ilyenkor már gyerekük volt és felelőséget vállaltak érte
5/39 anonim válasza:
Majd bemutatkozik néhány utasnak és mire a célhoz ér, máris ismerősökkel együtt utazott.
Azért a kérdés csak kérdés marad, mert, ha a szülők nem engedik, a barátnő a szülőknek akar megfelelni, akkor itt írhatunk bármit.
6/39 anonim válasza:
Ha úgy menne, h az égvilágon senki nem várja és senki nem is lenne ott, akihez mehetnek, akkor sem lenne jogom megszabni neki, h ne menjen. Maximum elmondhatom, h nekem nem tetszik a dolog. De így, h te ott leszel neki, biztos, h nem állnék ellen.
7/39 anonim válasza:
Neki már nem kell engedélyt kérnie szerintem.
8/39 anonim válasza:
hát mindig érdekesnek találtam az efféle szülői hozzáállást. szerintem sincs már nagyon beleszólásuk a dologba.
9/39 anonim válasza:
6-os vagyok. Még annyit hozzátennék, h engedélyt ugyan nem kell kapnia, de ha 100%-ig a szülei tartják el és nekik kéne finanszírozni az utat, de nem telne nekik rá, akkor megérteném, h nem mehet.
10/39 A kérdező kommentje:
Én sem értem, hogy miért ilyenek.. de talán még sikerül rábeszélni őket.
2012. júl. 1. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!