Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 éves lányodat elengednéd...

20 éves lányodat elengednéd egyedül egy repülőútra külföldre?

Figyelt kérdés
Barátnőm jönne az esküvőmre, de úgy nem engedik el a szülei, ha ismerősök nélkül repülne.
2012. júl. 1. 18:42
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
79%
Kedves 30-as. Azért nem írt senki az anyagiakról, mert a kérdésben sem szerepel. Ha a barátnőnek nem lenne pénze, akkor arra hivatkozva mondta volna le az utat, nem pedig azért, mert a szülei nem engedik repülőre ülni egyedül 20 évesen. Lehet, hogy a lány magának finanszírozná az egészet, hisz 20 évesen nyugodtan lehet önálló keresete és félretett pénze. Szóval ennél a kérdésnél hiába emlegeted az anyagi gondokat, a kérdésben semmi erre utaló dolog nem volt, csak és kizárólag a szülők szánalmas maradisága nyilvánult meg.
2012. júl. 2. 02:28
 32/39 anonim ***** válasza:
Persze, 20-éves mért ne mehetne és most úgy gondolom ha 18-éves is lenne akkor is ez lenne a véleményem.
2012. júl. 2. 07:25
 33/39 anonim ***** válasza:
78%
Jó ég, én 21 évesen már a cég képviseletében tárgyalni repültem külföldre :D.
2012. júl. 2. 08:48
 34/39 anonim ***** válasza:
Nem az anyagiakkal van gond. Gondolj már bele, a szülők szerint egyedül nem repülhet, csak ismerőssel. Úgy talán olcsóbb? Hát nem. Semmi köze ehhez az anyagiaknak. Mondjuk ha már anyagiak, én azt tettem volna, hogy megveszem a repülőjegyet, utána szólok otthon, hogy megyek. Ha már megvan a jegy, akkor már el kell engedjenek.
2012. júl. 2. 09:05
 35/39 anonim ***** válasza:
30-as nem azt írta, h az anyagiak miatt nem megy, hanem, h talán az lehet a háttérben. Itt a leheten van a hangsúly. Nem bitos, h egy ember szereti nagydobra verni, h nincs pénz, inkább kitalál valmi más kifogást. Persze, ezt nem tudhatjuk, de a pakliban benne LEHET.
2012. júl. 2. 09:12
 36/39 anonim ***** válasza:

Én elengedném, én is repültem ennyi idősen, és ráadásul másik kontinensre. Igaz, vártak a reptéren. De a sok "a húszéves már húdefelnőtt"-nek üzenem, hogy amíg valaki a szüleivel él és nem áll meg a saját lábán, addig nem felnőtt, akármit mond a törvény. Jó buli hangoztatni tizennyolc éves és egy napos korban, hogy "már nem mondhatja, hogy nem enged el, mert elmúltm tizennyolc", de gondold végig, hogy visszaengedni sem köteles, mert elmúltál tizennyolc. Kicsit több tiszteletet a szülők felé, általában féltésből mondják, amit mondanak.

(Ja, és én se vagyok még olyan korú, hogy ekkora lányom legyen, szóval nem azért mondom.)

2012. júl. 2. 19:32
 37/39 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hol élsz. Jobban belegondolva van egy-két hely a világon, hogy elbeszélgetnék vele, ha tényleg oda akar menni, de az "engedély" fogalma akkor is elég abszurd egy 20 éves lánynál.

Afganisztán, Türkmenisztán, Irak, Szomália, Kannibália, ami elsőre eszembe jut, mint óvatosságra intő helyek.

2012. júl. 2. 21:56
 38/39 anonim ***** válasza:

Könyörgöm engem 12 évesen feldobtak a csekin-nel oszt tudod merre kell menned... hát hogy is mondjam minden gond nélkül odaértem Párizsba. Már megvan a ajegyem őszi szünetre átszállással... Ha minden jól megy jövő évben két átszállással utazom... és a repülés sokkal biztonságosabb mint a kocsikázás. Akkor tizenhárom leszek. És őt közvetlen járattal nem engedik el húszévesen????

Beszéljen a szüleivel mondd el nekik hogy te ott fogod várni tényleg minden ki van írva ferihegyen. Könyörgöm ha én szerencsétlen simán elmegyek Párizsig egyedül akkor egy húszéves... Mondja el a szüleinek hogy több baleset történik kocsival az utakon mint repülővel a levegőben...

2012. aug. 14. 14:35
 39/39 anonim ***** válasza:

Tiszta röhej, hogy ez a kérdés egyáltalán felmerül. :D

Felnőtt ember, könyörgöm!!! :D

2012. aug. 14. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!