Mit tegyek ? 21-éves lány vagyok !
Figyelt kérdés
Nem tudok tullépni exemen pedig már lassan öt honapja vagyunk külön plusz se a szüleimnek sem a nővéremnek nem jo semmi sem amit csinálok! Mindig belém kötnek mindenben ! Felgyült bennem minden! Elköltözni még nem tudok,mert szerdán kezdek a munkahelyen! De ezt már nagyon nem bírom! Teljesen szétrobbanok már a feszültségtől! Exemmel pedig lehetetlen mert majdnem három év után nem akar összeköltözni sem és fontosabb volt a számítógép ezert nem vagyunk együtt!2020. aug. 27. 17:47
11/27 A kérdező kommentje:
Elköltözni elszeretnék mindenképpen és el is figok ha ugy fogok állni!
2020. aug. 27. 18:24
12/27 anonim válasza:
21 évesen összeköltözni? 26 körül nem ráér?
13/27 A kérdező kommentje:
Nem összeköltözni hanem egyedül lakni! Elakarok költözni de ahhoz elöbb kell annyi pénzt gyűjtenem ,hogy eltudjak menni albiba és eltudjam tartani magam!
2020. aug. 27. 18:54
14/27 anonim válasza:
Vélhetőleg egy butácska, kibírhatatlan kis fruska vagy. Ez nem feltétlenül bántásból mondom. Minden feszültségnek és kívülről jövő, támadásnak VÉLT problémának felfedése önvizsgálattal kezdődik.
- miért veszekednek veled?
- miért nem tudsz túllépni az exeden, ha nem volt fontos?
- fontos volt? Akkor miért mentetek szét? Nem volt fontos? Akkor miért rágódsz rajta?
- nem jössz ki a családoddal? Van alapja annak amivel fúrnak? Ha van, miért nem tudod elfogadni? Ha nincs, miért nem érteted meg velük az álláspontod?
- stb
- stb
- stb
15/27 anonim válasza:
Utolsó, ez egyáltalán nem hasznos komment.
16/27 anonim válasza:
Adj egy kis időt magadnak. És próbálj meg elmenni szórakozni a barátnőiddel.
17/27 anonim válasza:
Tudom, hogy nem könnyű, de próbáld meg tárgyilagosan nézni a kapcsolatotokat. Egyoldalú volt, nem volt kiegyensúlyozott. Részedről sokkal erősebb volt a vonzódás (ragaszkodás), mint a partnered részéről.
18/27 anonim válasza:
15 - azért gondolhatod így, mert te is annyi önismerettel rendelkezhetsz, mint egy faék. Az enyém volt a leghasznosabb komment.
19/27 anonim válasza:
Miért? Te aztán azokat a kérdéseket megtudnád válaszolni őszintén, szívből amiket te feltettél a kérdezőnek..
20/27 anonim válasza:
19 - miért írtam volna le, ha nem mentem volna keresztül egyrészt azon az úton, ami eljuttatott oda, hogy egyrészt kellemetlen kérdéseket tegyek fel magamnak, másrészt ezeket objektívan meg is tudjam válaszolni (leküzdve a saját egomat)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!