Sokáig lesz csinos felesége feltéve ha nem kopasz, dagadt, pattanásos a leányzó.
Ő dolguk.
2021. ápr. 3. 13:42
2/56 anonim válasza:
Mit szólnék? Semmit, 21 éves, nem 11.
2021. ápr. 3. 13:43
3/56 anonim válasza:
Ekkor már nagyon semmit. Kivéve, ha egyértelmű, hogy csak kihasználja.
2021. ápr. 3. 13:49
4/56 anonim válasza:
Ha belegondolok ebben a korban még kicsit sok az a 6 év, de ha a lány értelmes, okos, rendes és nem egy kis p*csa, akkor nem szólnék egy szót sem. Mondjuk ellenkező esetben sem lenne sok értelme, de akkor nem örülnék a kapcsolatuknak.
2021. ápr. 3. 13:51
5/56 anonim válasza:
Gondolkodnék miért kell a felnőtt fiamnak egy kislány..
2021. ápr. 3. 13:56
6/56 A kérdező kommentje:
4 hónapja ismerem a lányt, először csak Instán beszélgettünk. Nem tudtam, hogy 15 éves, nem látszott rajta egyáltalán. Nagyon intelligens, teljesen felnőttesen gondolkodik, nem mellesleg gyönyörű...
Találkoztunk párszor, akkor tudtam meg a korát. Nem különösebben érdekelt, mert nem egy tipikus korabeli. Úgy érzem bele szerettem. Ő tudta, hogy én hány éves vagyok, de nem zavarta. Ezek szerint működő képes lehet? Természetesen nem ARRA menne a dolog.
Köszönöm a válaszokat!✌🏻
2021. ápr. 3. 13:58
7/56 anonim válasza:
Az, hogy összejön vele, nem jelenti azt, hogy a szexig is eljut a kapcsolat.
2021. ápr. 3. 13:58
8/56 anonim válasza:
Hogy valami működik e, az csak menet közben derül ki. Mindenesetre ez alapján el lehetne kezdeni. De lehet, érdemesebb lenn hosszabb ismerkedés.
2021. ápr. 3. 14:00
9/56 anonim válasza:
Azért arra készülj fel, hogy 3-4 év múlva nagyot fog változni a lány és vsz. ejt is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.