Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők, ti mit szólnátok, ha megtudnátok, hogy a 14 vagy 15 éves lányotok elvesztette a szüzességét?
En nagyon csalodott volnek mert biztos hogy nem ilyenre nevelndm a lanyom. Megkerdeznem ki az,hogy veddkeztek-e. Ha nem akkor nagyon merges lennek felhivatnam a fiut hozzank jol kiosztanam mindkettot aztan irany a nogyogyasz. A lanyomra pedig nagyon komoly beszelgetes varna...
18/L lehet prud vagyok de nem erdekel
Bakker!
Elkéstem a felvilágosítással! :-)
én anyukám azt mondta, hogy ha bármi baj van, vagy fogamzásgátlót szeretnék, szóljak. nem kellett felvilágosítania,(korábban amúgy is megtette már) ismerem a test működését, és védekeztünk :)
ha az én lányom lenne, én is így cselekednék.
20/L
Ha már megtörtént a dolog, úgysem lehet a történteken változtatni. 11-12 éves korában azért ideje lenne minden szülőnek elbeszélgetnie a lányával arról, hogy hogyan működik a teste és mivel jár az intim kapcsolat létesítése, mert sokkal jobb az, ha nem a barátnőktől és a tinisrácoktól szerzi be az információkat és persze a szülő-gyermek kapcsolatnak sem árt, ha tudja a tini, hogy számíthat a szüleire, talán kevésbé lesz naív e téren, ha tudja mire számíthat.
Természetesen megkérném hogy a sráccal együtt üljünk le beszélgetni a dologról, és ha tényleg komolynak tűnik a dolog kettejük között, akkor nincs ezzel semmi gond, persze csak bizonyos határok és megfelelő felvilágosítás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!