Mit szólnátok, ha a 21 éves fiatok egy 15 éves lánnyal jönne össze?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 3. 13:32
41/56 anonim válasza:
Relevánsabb lenne a kérdésed, ha nem a 21 éves fiú, hanem a 15 éves lány anyja lennék. 21 éves fiú már nagykorú és jó esetben dolgozik is, de egy 15 éves lány még iskolás.
42/56 anonim válasza:
#40. Nem én mondom! Lil G mondta!
43/56 anonim válasza:
37.
Ez várható volt. Elvégre mindenki olyat választ magának,ami vonzó számára. Túl van tolva ez a téma. Ha két ember tetszik egymásnak,akkor meg lesz a dolog. Ennyi. Nem ez a kapcsolat 100%-a.
Nem azzal van a gond,ha első randin nem feküdnek le az emberek. De azért fél év múlva már valószínű,hogy egy ember azért szeretné gyakorolni az evolúció során szerzett ösztöneit....
44/56 anonim válasza:
39. Ez a szenny?Ő maga micsoda?Ő milyen? Tud olyan teljesítményt produkálni,amit elvár?Erről ennyit.
45/56 anonim válasza:
#44. Szerintem hagyjuk inkább Lil G-t. Amióta ő a Trash Királynője Magyarországon, azt hiszi hogy valaki.
46/56 anonim válasza:
Szerintem is. Két forintos. Elég ránézni egy live-ra. Valami undorító,és hirtelen eltűnnek a drága cuccok. Micsoda gengszter,költő,és filozófus lett.
47/56 anonim válasza:
"Mit szólnátok, ha a 21 éves fiatok egy 15 éves lánnyal jönne össze?" - a világon semmit, az ő dolguk.
48/56 anonim válasza:
Gondolom te se vagy az érettség mintaképe, így valószínűleg megfeleltek egymásnak.
50/56 anonim válasza:
Amikor összejöttünk a feleségemmel, ő 16 volt, én 24. Ma már ő 25, én 33, idén ledzünk 5 éve házasok.
De tegyük hozzá, a mi történetünk a ritkább. Általában ekkor még sok ekkora korkülönbség, volt emiatt aggodalmam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!