Az uncsitesóm 21 volt, a lány 14. Ennek harminc éve, két gyerekük van. A férjem is 21 volt, mikor összejöttünk. Én 29 voltam + egy gyerekkel. Komolyabb gondolkodása volt a férjemnek mint a korombéliknek. 3 gyerekünk van, 21 év házassággal a hátunk mögött. Semmit sem lehet előre borítékolni.
2021. ápr. 3. 16:24
32/56 anonim válasza:
Nem megy szexig a dolog, persze kérdező. Nagyon hihető hogy egy huszonegy éves férfinak nincs igénye szexre. Az megvan hogy csaj tavaly még általános iskolás volt? Gyere. És te egy gyerekre hajtasz, akárhogy is néz ki. (ezért se kéne hagyni hogy kislányok ri.bancnak öltözzenek. meg agyonsminkeljék magukat, Mindig akad valami beteg alak aki azzal takarózik hogy "többnek nézett ki"... A gyerek meg elég buta, hogy imponáljon neki egy felnőtt faszi érdeklődése, ettől különlegesnek képzeli magát. Pedig csak egy butácska préda, nem több a felnőtt hapsiknak.
2021. ápr. 3. 16:25
33/56 anonim válasza:
30/21 éve. Itt a lényeg.
2021. ápr. 3. 16:26
34/56 anonim válasza:
Sok sikert kívánnék neki. Majd rájön, hogy miért 😂
2021. ápr. 3. 16:37
35/56 anonim válasza:
Ja, ha összevesztek feljelentenek esetleg mert kiskorú
2021. ápr. 3. 16:38
36/56 anonim válasza:
Én 20 vagyok,és 16 éves tetszik. Nem foggyos.
Nyilván olyat választ(egészséges ember persze),aki ebből a korosztályból a legérettebb. Azért ne menjünk bele abba,hogy mit nem tud egy mai 16 éves,és mekkora különbség van egy 16 éves szinten lévő ember között. Mert egy mai 16 éves gyerek azt se tudja,hogy hogy kell két tojást összeütni. És ez nem egyenlő azzal,hogy akkor biztos minden 16 éves ilyen.
2021. ápr. 3. 16:48
37/56 anonim válasza:
16 évesen jártam 24 évessel... nem tartott sokáig mert túl gyerek voltam még. Megcsalt 2 hónap után mert nem feküdtem le vele. A tiltással nem sokra lehet menni, a gyereket kell normálisan nevelni hogy legyen esze.
2021. ápr. 3. 17:49
38/56 anonim válasza:
Bár én még csak 19 éves vagyok, de valaki magyarázza már el, hogy miért jó egy idősebb fiúval járni :D
Engem például csak a korombeli fiúk vonzanak. Tetszik, hogy az életünk kb ugyanabban a fázisban tart, tehát valamennyire átérezzük egymás helyzetét, segíteni is tudunk egymásnak kölcsönösen. Ha idősebb pasival lennék együtt én azt érezném, hogy ő felettem áll, azt hiszi mindent jobban tud mert ő már volt ebben a korban.
2021. ápr. 3. 18:28
39/56 anonim válasza:
#38. Nem tudom mennyire ismered Lil G-t (a Petőfi Sándorost) neki 12 évvel öregebb palija van pedig 19 vagy 20 éves, és a választását azzal indokolta, hogy nem szereti a kisfiúakat.
2021. ápr. 3. 18:32
40/56 anonim válasza:
39!
Rendben, aláírom, vannak kisfiús srácok ebben a korban, de azért sokan teljesen a korukhoz képest viselkednek. Az én barátom 19, most végez ötödéven, míg nincsenek itt a vizsgák addig dolgozik. Barátai szintén. Pesten az én szaktársaimmal szintén nagyon jókat szoktunk beszélgetni, kulturáltan vitázni különböző kérdésekben, őket sem tartom kisfiúsnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!