Mit szólnátok, ha a 21 éves fiatok egy 15 éves lánnyal jönne össze?
15 évesen insta pózer a kislány, nyilván nem a természetfotói miatt írtál rá... aha, tényleg biztos sokkal felnőttesebb a koránál. :D
Kérdésre válaszolva, a fiú anyjaként max beszélnék vele, hogy vigyázzon a lányra, akármilyen felnőttes is, ne felejtse el, hogy tapasztalatlan kislány, és bánjon vele úgy, hogy egyikük se bánja meg később.
Első voltam.
Én is feleségül akartam venni az előző barátnőmet.
Aztán elment mással dugni.
Szó szerint megunt engem.
Nem törvényszerű, hogy veled is elő fog fordulni de azért készülj rá.
Hiába pontoznak le a valóságért nem számít.
Ebben a korban még nem tudják az emberek mit jelent a nagybetűs élet.
Nekem is volt 15 évesen 21 éves barátom. Furcsa módon soha senki nem tette szóvá, hogy ez gond lenne, még a szüleim se, pedig azért rajtam tartották a szemüket mindig. Itt gyakorin mégis van egy csomó komplexusos ürge, aki szerint ez beteg. ALapból eléggé közismert, hogy a lányok gyorsabban érnek, ezért sokszor az értelmesebb 15 éveseknek bizony az idősebb fiúk között kell nézelődni, hogy legyenek közös témáik. Le lehet pontozni, de nem lesz ez másként. Amikor valaki meg azzal jön, hogy "jaj, de az egyik még iskolába jár a másik meg mondjuk dolgozik", és? Én sem a sulis dolgaimat beszéltem át vele meg a tananyagot, meg azért egy 15 éves normális esetben már tudja értelmezni a felnőtt életet.
Szóval alapvetően semmi gond nincs ezzel szerintem. Nyilván az nem lesz túl jó, ha nagyon próbálod rádumálni szexre ennyi idősen, de önmagában a párkapcsolat: hajrá.
Beszélnék vele,de utána hagynám.
Ha van elég türelmed hozzá (érettségi,utána esetleg egyetem),akkor csak hajrá.
Mondom mégegyszer, hogy nem olyan mint a többiek :)
Nincsenek bikinis, félmeztelen képei. Nincs több ezer követője sem. Mindig csinos és nőies. Ennyi.
Nem mindegyik ugyanolyan.
Ezekkel a nagyon fiatal lányokkal az a baj hogy csak 19-20 éves korukra alakul ki a személyiségük legjobb esetben is.
Tehát megfog változni és az esetek többségében kiváncsi lesz hogy milyen mással kapcsolatban lenni.
Az én fiatal barátnőm is 16 évesen jött össze első barátjával, aztán 3 éves kapcsolatot dobott kukába egy pasi miatt aki elcsábította, de aztán 1 hónap után rájött hogy ostoba volt hogy első kapcsolatát a kalandvágy miatt eldobta. És így találkoztunk mint 3.ik vagyok, már teljesen megkomolyodott a lány,tanult a hülyeségeiből.
De ismerösi körömben is ez van hogy nagy hülyeségekre képesek és személyiség váltásokra ilyen fiatal tizenéves kislányok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!