Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyumnak...

Hogyan mondjam el anyumnak hogy nagyon rosszul esik amit velem művel?

Figyelt kérdés

Évek óta ver, nagyon sokat romlott a kapcsolatunk.

Egy szobám van vele, mert nincs pénzünk hogy legyen egy sajátom. Ma éjjel azért megtépett, mert a kisebb cicám molylepkét kezdett kergetni, mert világított a telefonom, és felkelt. Nagyon rossz a kapcsolatom vele, rettentően utálatos velem. Olyanokat mond hogy kár hogy felsírtam amikor megszülettem, intézetbe rak, megöl, és ilyenek...

Régebben vagdostam magam, azért is lebaszott, és le akart tagadni.

2021. jún. 9. 00:06
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:

33mas

Intézkedett, ő ajánlotta hogy a családsegítőben van pszichológus.

Valakinek bejelentette, de a teljes történetét már nem tudom.

2021. jún. 9. 11:26
 42/52 A kérdező kommentje:

32es

Ha vissza ütök neki, mégjobban meggyepál.

Ezért inkább tartom tőle a távolságot amég tudom

2021. jún. 9. 11:27
 43/52 A kérdező kommentje:

34es

Kb 8 éve nem dolgozik, ha nem több.

Az exes dolog már a második 2 évben elő fordult, azt hiszem 7 évig tartott, és voltak balhék

2021. jún. 9. 11:28
 44/52 A kérdező kommentje:

36os

Az csak egy emoji, semmi jelentősége, de azért örülök hogy ennyire gyerekes szinten vagy, hogy halál komolyan veszed

2021. jún. 9. 11:30
 45/52 anonim ***** válasza:
21%

Valakinek bejelentette, de a teljes történetét már nem tudom.

Hidd el, ha így lenne, tudnád, mert anyád, ha tényleg olyan, amilyennek írod, sz.arrá vert volna, amikor kicsattog a családsegítő.

2021. jún. 9. 11:38
 46/52 A kérdező kommentje:
Kint volt egy nő, de akkor suliztam. Körbe nézett milyen életkörülmények között élek, anyámtól kérdezgetett, erre mondtam hogy nem pontosan tudom mit. Anyum azt mondta engem is meg akar hallgatni, de végül se levél, se hívás, se semmi. Annyiban lett hagyva
2021. jún. 9. 11:44
 47/52 A kérdező kommentje:

Úgy érzem feladom.

A macskám tart életben, de kinyögte hogy ő tovább nem fog rá egy centet sem költeni.

Köszönöm mindenkinek aki próbált segíteni!

2021. jún. 11. 19:55
 48/52 anonim ***** válasza:
79%
Itt konkrétan a válaszolók 40%-át nyugodtan fejbe lehetne lőni, légyszi ne szaporodjatok. Attól, hogy a fogyatékos szüleitek belétek verték azt, hogy egy utolsó senkik vagytok, még ne csináljatok ebből erkölcsöt és ne terjesszétek a nyomorotokat. Kérdező, mennyit kell még kibírnod ahhoz, hogy el tudj költözni? Ha kell, szüneteltesd a sulit, max később befejezed.
2021. jún. 11. 21:42
 49/52 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem azokat az embereket, akik még az "anyát" védik. Az ilyen nem anya, sőt, pontozzatok le, nem is ember.

Keljen fel hatkor, meg ne csodálkozzon hogy megveri ha telefonozik éjjel... undorító ez az áldozathibáztatás.

Ilyeneket nem lehet mondani egy gyereknek, főleg nem a sajátjának, megverni meg pláne nem lehet.

Kérdező, nincs valami nagyszülő/rokon akihez el lehetne költözni? A gyermekvédelmet vagy rendőrséget lehetne értesíteni; ne gondold azt hogy normális ahogyan viselkedik veled ez az elmebeteg, és azt se gondold hogy a te hibád. Senki sem tökéletes, de attól még senki sem érdemli meg ezt az embertelen bánásmódot.

Nekem fogalmam nincs hogy hogy működik az állami gondozásba vétel/nevelőszülő, de az biztos hogy nem egy egyszerű dolog, és sok esetben nincs megfelelő nevelőszülő, ilyenkor marad az intézet, amiről viszont mindenki, akinek van tapasztalata, azt mondja hogy borzalmas. Szóval a legjobb lenne valami rokon.

Kitartást!

2021. jún. 12. 19:05
 50/52 A kérdező kommentje:

49es

Köszönöm a válaszod!

Sajnos nem játszanak rokonok, apumhoz egyedüli lányként nem szívesen megyek.

2021. jún. 12. 19:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!