Hogyan mondjam el anyumnak hogy nagyon rosszul esik amit velem művel?
Évek óta ver, nagyon sokat romlott a kapcsolatunk.
Egy szobám van vele, mert nincs pénzünk hogy legyen egy sajátom. Ma éjjel azért megtépett, mert a kisebb cicám molylepkét kezdett kergetni, mert világított a telefonom, és felkelt. Nagyon rossz a kapcsolatom vele, rettentően utálatos velem. Olyanokat mond hogy kár hogy felsírtam amikor megszülettem, intézetbe rak, megöl, és ilyenek...
Régebben vagdostam magam, azért is lebaszott, és le akart tagadni.
Kelj fel hatkor, majd napközben fáraszd le magad. Tanulj, csináld meg a házimunkát, utána menj el másfél órára futni. Lefekvés előtt 2 órával ne nézz semmilyen kijelzőre. Se telefon, se tv. Ha későn kelsz nem csoda hogy nem tudsz aludni.
Egyébként kezdem azt érezni, hogy anyukádnak van igaza. Nem azért mert normális dolog amit (a te állításod szerint, a másik felet nem hallottuk) csinál, hanem mert össze vissza beszélsz, magadnak mondasz ellent.
Most az írod, hogy nem próbálsz aludni, de nem tudsz 1 előtt: "Az utóbbi 2 hétben nem tudok 1 előtt. Mindent próbáltam már."
Negyed órája meg azt írtad, hogy direkt később próbálsz aludni, és később kelni: "és inkább próbálok később aludni, és később kelni."
Biztos bennem van a hiba, de ezt nem értem. Ez nem elírás, nem lehet máshogy érteni, konkrétan a saját állításodnak mondasz ellent. Először megsajnáltalak, de egyre inkább hajlok afelé, hogy veled van a baj, és anyukád jogosan csinálja mait csinál (már ha tényleg azt csinálja, ki tudja).
23mas
Nem iszik, nem füvezik, és 18 alatti vagyok. Másképp már rég elköltöztem volna.
Adok a kapcsolatunknak 2 hetet. Ha semmi, akkor használni fogom a tanácsot, köszönöm!
22es
Mellékesen nem azt kértem hogy mondd meg, hogyan kellene élnem, de azért köszi
27es
Ez aranyos❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!