Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyumnak...

Hogyan mondjam el anyumnak hogy nagyon rosszul esik amit velem művel?

Figyelt kérdés

Évek óta ver, nagyon sokat romlott a kapcsolatunk.

Egy szobám van vele, mert nincs pénzünk hogy legyen egy sajátom. Ma éjjel azért megtépett, mert a kisebb cicám molylepkét kezdett kergetni, mert világított a telefonom, és felkelt. Nagyon rossz a kapcsolatom vele, rettentően utálatos velem. Olyanokat mond hogy kár hogy felsírtam amikor megszülettem, intézetbe rak, megöl, és ilyenek...

Régebben vagdostam magam, azért is lebaszott, és le akart tagadni.

2021. jún. 9. 00:06
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
26%
14-es vagyok. Áhh igen... Egyetértek. Idáig nem kell elfajulnia... Nem akarok ilyen dolgokat mondani, és remélem ez megoldódik hamarabb és nem kell ehhez fordulni. De ilyen sebekkel, sérűlésekkel a rendőrséghez is lehet fordulni, de javítsátok ki ha tévedek
2021. jún. 9. 01:39
 22/52 anonim ***** válasza:
12%

Kelj fel hatkor, majd napközben fáraszd le magad. Tanulj, csináld meg a házimunkát, utána menj el másfél órára futni. Lefekvés előtt 2 órával ne nézz semmilyen kijelzőre. Se telefon, se tv. Ha későn kelsz nem csoda hogy nem tudsz aludni.

Egyébként kezdem azt érezni, hogy anyukádnak van igaza. Nem azért mert normális dolog amit (a te állításod szerint, a másik felet nem hallottuk) csinál, hanem mert össze vissza beszélsz, magadnak mondasz ellent.

Most az írod, hogy nem próbálsz aludni, de nem tudsz 1 előtt: "Az utóbbi 2 hétben nem tudok 1 előtt. Mindent próbáltam már."

Negyed órája meg azt írtad, hogy direkt később próbálsz aludni, és később kelni: "és inkább próbálok később aludni, és később kelni."

Biztos bennem van a hiba, de ezt nem értem. Ez nem elírás, nem lehet máshogy érteni, konkrétan a saját állításodnak mondasz ellent. Először megsajnáltalak, de egyre inkább hajlok afelé, hogy veled van a baj, és anyukád jogosan csinálja mait csinál (már ha tényleg azt csinálja, ki tudja).

2021. jún. 9. 01:39
 23/52 anonim ***** válasza:
97%
Anyád egész nap fekszik, ver, szitkozódik, és semmit sem csinál? Iszik, drogozik? Te kiskorú vagy még, 18 alatt? Ha igen, volt már itt rá példa, hogy drogos szülők gyereke felhívta a családvédelmi központot, kikérdezték, ő kérte, hogy vegyék állami gondoskodásba, kimentek érte az iskolába, és egy nevelőcsaládhoz vitték. Hol élsz, mi a település neve? Kikeresem neked a legközelebbi család- és gyermekvédelmi központ telefonszámát.
2021. jún. 9. 01:47
 24/52 A kérdező kommentje:
Na igen,a fáradtság megteszi a hatását. Próbálok korán aludni, de nem megy, ezért követem ezt a módszert
2021. jún. 9. 01:47
 25/52 A kérdező kommentje:

23mas

Nem iszik, nem füvezik, és 18 alatti vagyok. Másképp már rég elköltöztem volna.

Adok a kapcsolatunknak 2 hetet. Ha semmi, akkor használni fogom a tanácsot, köszönöm!

2021. jún. 9. 01:49
 26/52 A kérdező kommentje:

22es

Mellékesen nem azt kértem hogy mondd meg, hogyan kellene élnem, de azért köszi

2021. jún. 9. 01:59
 27/52 anonim válasza:
70%
Költözz hozzánk❤️
2021. jún. 9. 02:24
 28/52 A kérdező kommentje:

27es

Ez aranyos❤️

2021. jún. 9. 02:27
 29/52 anonim ***** válasza:
97%
Sajnos hiába beszélsz az ilyen embernek. Anyádnak biztosan van néhány személyiségzavara, aggressziókezelési problémákkal karöltve. Amint azt már írták korábban, pontosan tudja, hogy ez fáj neked, de nem tud ellenállni a késztetésnek, hogy a fejében zakatoló nyomást rajtad verje le, így vezesse le. Jó érzés neki ütlegelni téged, mert egy kicsit enyhíti a feszültségét. Ez egy mentális betegség.
2021. jún. 9. 02:40
 30/52 anonim ***** válasza:
8%
Légy hozzá türelmes :)
2021. jún. 9. 03:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!