Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kaptam szaktanárit, hogy...

Kaptam szaktanárit, hogy mondjam el anyumnak? (lent kifejtem)

Figyelt kérdés
Tehát szeptembertől új suliba mentem,a régiben mindig cseszttek stb.. és tegnap azért kaptam szaktanárit 1!! tanártól,mert nyavalyogtam,hogy már 5 perce jelentkezek,mert nem értem,erre ő mindenkihez odamegy,kivéve hozzám. A beírásban ez ált:XY-t szaktanári figyelmeztetésben részesítem,mert órákra nem készül,nem tudja mit hogy kell csinálni.Meg akkor kiküldött a teremből,második szaktanárit azért kaptam,mert mikor sétáltam az ajtó felé,motyogtam magamban hogy jólvan megyek már nem kell átváltozni sárkánnyá! Anyum ki lesz akadva,már csak azért is,mert új suli,és hogy így mutatkozok be stb. Légyszi segítsetek!

2019. márc. 2. 07:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
16%
Tegnap volt már ugyanez.
2019. márc. 2. 08:01
 2/20 A kérdező kommentje:
Én ma kérdeztem ezt először.
2019. márc. 2. 08:03
 3/20 szántóvető ***** válasza:
74%
elmész az igazgatóhoz és panaszt teszel a tanárra.elmondod amit itt leírtál ill hogy elégedetlen vagy a munkájával.utána ráérsz anyuhoz menni.elmondod h jogtalan volt a beírás,beszéltél a dirivel stb.
2019. márc. 2. 08:27
 4/20 anonim ***** válasza:
88%
Ha anyukád használja a kréta applikációt, akkor nem kell elmondanod. Csipog a telefonja.
2019. márc. 2. 08:31
 5/20 anonim ***** válasza:
57%

Tehát jártattad a szádat, ezért kaptál kétszer is szaktanárit.

A tanár hibázott, azt kellett volna beírni, hogy "beszédével zavarja az órát". Ha bemész az igazgatóhoz, szerintem elérheted, hogy átírják erre, azt viszont biztosan nem, hogy töröljék.

Állj oda anyukád elé, és legyél most is bátor beszélni.

A tanulságot pedig vond le, órán csak akkor nyisd ki a szádat, ha felszólítanak.

2019. márc. 2. 08:36
 6/20 anonim ***** válasza:
65%

NEM véletlen, hogy az előző iskoládban "csesztettek", itt meg folytatod a szájalást! Az óra után kellett volna elmondanod neki, hogy nem érted a feladatot, ha a jelentkezésedre nem szólított fel!

Ilyen bemutatkozás után az új suliban se várj jót senkitől. Tanulj szerénységet, tiszteletadást, ne hidd, hogy körülötted forog a világ!

2019. márc. 2. 09:03
 7/20 anonim ***** válasza:
94%
Anyu, kaptam két szaktanárit, mert nyavalyogtam,hogy már 5 perce jelentkezek,mert nem értem,erre ő mindenkihez odamegy,kivéve hozzám. A beírásban ez ált:XY-t szaktanári figyelmeztetésben részesítem,mert órákra nem készül,nem tudja mit hogy kell csinálni.Meg akkor kiküldött a teremből,második szaktanárit azért kaptam,mert mikor sétáltam az ajtó felé,motyogtam magamban hogy jólvan megyek már nem kell átváltozni sárkánnyá!
2019. márc. 2. 09:24
 8/20 anonim ***** válasza:
20%
jól tette pedig. neveljétek ti is meghunyászkodásra, nincs elég gyári munkás
2019. márc. 2. 09:32
 9/20 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, az iskolaváltás szeptemberben volt, az új suli már nem is új!

Lehet, hogy már itt is kiismertek?

2019. márc. 2. 09:39
 10/20 anonim ***** válasza:
61%

Visszabeszélésre kaptad, és tiszteletlenségre.

A mai gyerekek sajnos semmilyen tiszteletet nem mutatnak a felnőttek iránt. Észre se veszed, hogy tiszteletlen voltál a tanárral szemben?

Még te vagy felháborodva? Ha már otthon nem tanít meg anyád, a tanár megpróbálja.

El tudom képzelni a stílust, ahogy mondtad a tanárnak, hogy nem érted a feladatot, és el tudom képzelni azt is, hogy milyen arcokat vágtál kifele menet, miközben félhangosan motyogtál magadban.

Kisfiam, üdvözöllek a való életben! Mit gondolsz, ha majd felnőtt leszel, lesz egy munkád és a főnök pattogtat, mit fog szólni ha így beszélsz vele?

A tanár jól is fogalmazott, meg nem is. Tulajdonképpen ez a szebbik megfogalmazása a visszabeszélésnek. Szóval én lehet nem nagyon pattognék a helyedben a megfogalmazás miatt, még neked tett szívességet a tanár.

2019. márc. 2. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!