Kaptam szaktanárit, hogy mondjam el anyumnak? (lent kifejtem)
Tehát jártattad a szádat, ezért kaptál kétszer is szaktanárit.
A tanár hibázott, azt kellett volna beírni, hogy "beszédével zavarja az órát". Ha bemész az igazgatóhoz, szerintem elérheted, hogy átírják erre, azt viszont biztosan nem, hogy töröljék.
Állj oda anyukád elé, és legyél most is bátor beszélni.
A tanulságot pedig vond le, órán csak akkor nyisd ki a szádat, ha felszólítanak.
NEM véletlen, hogy az előző iskoládban "csesztettek", itt meg folytatod a szájalást! Az óra után kellett volna elmondanod neki, hogy nem érted a feladatot, ha a jelentkezésedre nem szólított fel!
Ilyen bemutatkozás után az új suliban se várj jót senkitől. Tanulj szerénységet, tiszteletadást, ne hidd, hogy körülötted forog a világ!
Kérdező, az iskolaváltás szeptemberben volt, az új suli már nem is új!
Lehet, hogy már itt is kiismertek?
Visszabeszélésre kaptad, és tiszteletlenségre.
A mai gyerekek sajnos semmilyen tiszteletet nem mutatnak a felnőttek iránt. Észre se veszed, hogy tiszteletlen voltál a tanárral szemben?
Még te vagy felháborodva? Ha már otthon nem tanít meg anyád, a tanár megpróbálja.
El tudom képzelni a stílust, ahogy mondtad a tanárnak, hogy nem érted a feladatot, és el tudom képzelni azt is, hogy milyen arcokat vágtál kifele menet, miközben félhangosan motyogtál magadban.
Kisfiam, üdvözöllek a való életben! Mit gondolsz, ha majd felnőtt leszel, lesz egy munkád és a főnök pattogtat, mit fog szólni ha így beszélsz vele?
A tanár jól is fogalmazott, meg nem is. Tulajdonképpen ez a szebbik megfogalmazása a visszabeszélésnek. Szóval én lehet nem nagyon pattognék a helyedben a megfogalmazás miatt, még neked tett szívességet a tanár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!