Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyumnak erről tudnia kéne?

Anyumnak erről tudnia kéne?

Figyelt kérdés
Depressziósnak érzem magam.Minden összejött a dédi mamám kórházba került a barátom szakított velem,a szeretett kisállatom daganatos.Érettségizni fogok a jövő hónapban de félek tőle.Folyamatosan rossz a kedvem nem tudok oda figyelni a tételekre.Lelkileg kimerültem csak sírok és rossz kedvem van egész nap.Nincsen étvágyam,a hasam fáj hányingerem van.Idegrendszerem felmondta a szolgálatot.Próbálom összeszedni magam és egy darabig megy is de utána vissza csúszok a rossz kedvbe.Anyumnak a kamu mosolyomat mutatom és azt mutatom,hogy jól vagyok.De egyre nehezebben bírom bent tartani.Lehetséges,hogy jót tenne,hogyha egy orvos látna.A volt barátomra haragszok hisz itt hagyott a bajban mikor én mellette álltam. Valahogy össze kéne szednem magam jövő hónapra de nem tudom,hogyan.Egy hónap alatt a doki tudna segíteni?Gyógyulni szeretnék nem akarom magamat sajnáltatni.Össze akarom szedni magamat de nem tudom egyszerűen annyira fáj. Ha anyumnak elmondanám akkor mi lenne szerintetek tőle jobb?
2018. ápr. 13. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Még ezzel is terhelni anyádat ?
2018. ápr. 13. 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Nem terhelném ő mondta,hogy mindig mindenben mellettem áll bármit elmondhatok neki.Normális dolog,hogy a saját anyumnak elakarom mondani a gondjaimat szerintem kinek mondjam el,ha nem neki?
2018. ápr. 13. 18:39
 3/9 anonim ***** válasza:
41%

Ha mar ket regisztraciod van, kérdező, nem árt oda figyelni, hogy mikor melyikről írsz.

Nem kell neked orvos, ez nem depresszió csak sima szomorusag, aminek oka van.

A pasidon majd túl lépsz, a kisállatot meggyászolod, a dedjj majd meggyogyul

2018. ápr. 13. 18:46
 4/9 anonim ***** válasza:
40%
Az érettségitől nem kell fosni egyáltalán. Ha kettőnél több agysejted van, nem lesz probléma.
2018. ápr. 13. 19:13
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
Ja, egyébként magadnak megválaszoltad a dolgot szóval… :D Mondjad el valakinek, mert sosem jó ötlet az érzéseidet elfojtani. Csók.
2018. ápr. 13. 19:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Megértem a nehézségeidet, nehéz az ilyesmiről másnak beszélni, de mégis jót szokott tenni. Sajnos nem mindenkinek olyanok a szülei, hogy igazán jól meg tudja velük beszélni a dolgokat. Hacsak nem gondolod azt, hogy kifejezetten rosszabb lesz attól, ha anyukáddal beszélsz (mert egyáltalán nem értene meg, csak azt mondaná, hogy mit nyavalyogsz stb.), akkor mindenképpen mondd el neki. Normális szülő örülne ennek (mármint hogy elmondod, nem annak, hogy rosszul vagy), és segítene, ahogy csak tud. Ha csak normálisan meghallgat, és biztosít róla, hogy ő melletted áll, már az is óriási segítség, majd meglátod :-)

Ha anyukáddal nem tudod ezt valamiért mégsem megbeszélni, vagy akár kiegészítésképp az iskolapszichológust is felkeresheted, ha van.

2018. ápr. 13. 19:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen,mondd el neki. Sok esetben már az is segít, a kibeszéli az ember a problémáit.
2018. ápr. 13. 19:50
 8/9 anonim ***** válasza:
32%

Jajj, de nagyon gáz, hogy megbeszélted magaddal. :D

Szerintem se terheld anyádat...de te is ezt mondod. :D

2018. ápr. 13. 20:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez nagyon kamu... szánalmas vagy :D
2018. ápr. 14. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!