Beszóltam anyumnak, hogyan lehetne kezelni ezt a problémát?
A szüleid ezek szerint rettentőek igénytelenek. ha már nem laksz ott, semmi jogos beleszólni szerintem. Én megmondanám, bár valszeg már megtetted, hogy tiszta mocskos a lakás és zavar téged ez az igénytelenség.
Mondjuk ha eddig sem foglalkoztak ezzel, nem értem miért lepődsz meg az ottani állapotokon. Vagy menj kevesebbet vagy csak rövid időtartamra.
TE könnyen beszélsz, ha nincs egy (kamasz) gyerek is nálatok, mert ö igen sokat tud rontani a képen.
Emellett ha régebben is ilyenek voltak, akkor miért gondolod, hogy megváltoznak?
Ha nem tetszik, akkor nem beszólni kell, hanem vagy nem menni - öket hívni inkább hozzátok -, vagy szó nélkül megcsinálni, ami nem tetszik.
Nekem is van egy 11 éves kislànyom, és sajnos néha majdnem ríva farkadok, hogy mennyit kell utána pakolni, meg takarítani. Amikor megjön délután az iskolából, 5 perc alatt állítja a feje tetejére a házat, kikészíti idegileg a macskát, meg majdnem engem is.
Ettől függetlenül imádom, ő a mindenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!