Érdemes lenne anyának elmondanom ezt a problémát? Ti mit reagálnátok? 13L
Figyelt kérdés
Kicsi korom óta furcsa voltam,de a legtöbből kinőttem (a vágy,hoghy beszélő macska legyek,stb.)
Viszont valami megmaradt,régen nem foglalkoztam vele,majd elmúlik mint a többi,de nem.Régen,mindig "beleszerettem" a rajzfilmfigurákba és még most is,sőt már egy két online játék fiktív szereplőjébe is.Rájöttem hogy ez nem normális.
Szerintetek?13L
2015. dec. 24. 21:23
1/14 anonim válasza:
Remélhetőleg ebből is kinősz majd.
2/14 anonim válasza:
Ebben a korban ez még simán lehet normális.
Ha még 5 év múlva is itt tartasz, akkor gondolkodj el egy pszichiáteren, de szerintem ennél nagyobb bajod sose legyen az életbe!
3/14 anonim válasza:
Későn érő típus vagy, van ilyen.
4/14 anonim válasza:
Ha szeretned nyugodtan elmondhatod anyukadnak, bar nem hiszem, hogy (meg) problema lenne. Kesonero tipus vagy, ennyi.
5/14 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy későn érő típus vagyok.Viszont 10 évesen meg pszihológiát szerettem olvasni,meg nosztalgikus regényeket.Szóval ez egy kicsit furcsa.
2015. dec. 24. 21:34
6/14 anonim válasza:
Szerintem nem olyan nagy baj.Velem is sokszor van ilyen.(12 éves vagyok)
7/14 anonim válasza:
Régen nekem is tetszettek az ilyen fiktív szereplők.
8/14 anonim válasza:
17 vagyok és én is beletudok szeretni fiktív szereplőkbe :D
Ártani nem árt majd kinövöd. :)
9/14 anonim válasza:
Vagy skizó vagy, vagy még gyerek... Idővel elválik.
10/14 anonim válasza:
Ennyi idősen tök normális, én kb. 16 éves koromig képes voltam "belezúgni" fiktív alakokba. Ennyi idősen az embert már érdekli a másik nem, viszont még nem képes megfelelően lereagálni ezt, nem tud jól kommunikálni velük, ellenben van egy csomó elfojtott vágy és kíváncsiság. Ezért az érzelmeit elérhetetlen, de a tökéletességig magasztalt fantáziaképekre vetíti rá, legyen szó fiktív alakokról, zenészekről, vagy színészekről. És nem hiszem, hogy annyi pszichológiát olvastál volna, mert akkor le tudnád írni a szót. Nyugi, normális vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!