Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Érdemes lenne anyának elmondan...

Érdemes lenne anyának elmondanom ezt a problémát? Ti mit reagálnátok? 13L

Figyelt kérdés

Kicsi korom óta furcsa voltam,de a legtöbből kinőttem (a vágy,hoghy beszélő macska legyek,stb.)

Viszont valami megmaradt,régen nem foglalkoztam vele,majd elmúlik mint a többi,de nem.Régen,mindig "beleszerettem" a rajzfilmfigurákba és még most is,sőt már egy két online játék fiktív szereplőjébe is.Rájöttem hogy ez nem normális.

Szerintetek?13L

2015. dec. 24. 21:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
És nem sok értelme lenne elmondani a szüleidnek. Mivel nincs semmi probléma ezzel, és nekik semmi közük hozzá, ezek a te érzelmeid.
2015. dec. 25. 00:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Én 16-17 évesen Chris Halliwellbe (kitalált Charmed-szereplő) voltam beleesve. Elvarázsolt vigyorral ültem a tv előtt. Még most, 26 évesen is képes vagyok beleszeretni egy-egy különlegesebb (nem Damon Salvatore-féle) karakterbe.

Pl. Aragorn, Ralph Fiennes...

2015. dec. 25. 08:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, ez teljesen normálisnak számít még. Én 17 vagyok és mai napig arról álmodom, hogy a nagy szerelmem, egy anime karakter betoppan a szobámba, elvisz és egymásé leszünk :D Sőt, 21 éves barátnőm az egyik számítógépes játékában lévő fiúba szerelmes. Őszintén, fogalmam sincs mi a játék neve, de nem is ez a lényeg. Majd kinövöd idővel. Osztálytársam is így volt, tavaly előtt még a kedvenc játékából a szereplő, most pedig már a barátja. Hogy anyukádnak elmond-e? Nem tudom. Én sosem beszéltem róla neki, vagyis úgy mondtam, hogy ezzel összejönnék, ha létezne, arra is az volt a válasza, hogy baromi ocsmány, és ennyi.
2015. dec. 25. 22:57
 14/14 anonim válasza:
17 évesen én is ilyen vagyok. :D Szerintem normális. Én nem mondtam el anyáméknak, csak a tesómnak, de kiderült, hogy neki is tetszik ez. Már néztünk furry jelmezeket is.
2016. jún. 28. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!