Anyumnak mondjam eloszor hogy baratom van vagy ugy, hogy apa is ott legyen? ⬇
Innen jovok: https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
16L, 20F
Anya: megerto, kedves, segitokesz. Szorosabb kapcsolatom van vele, es nem csak akkorkerdezi meg, hogy hogy vagyok, amikor lebetegszem, ellentetben apammal.
Apa: Sznob, mert mindene a kulsoseg. Regen nem volt ilyen, de amiota “bejott a biznisz”, csak azon kattog az agya hogy legyen minnel tobb penze. A baratai is csak sznobok nagyjabol. Gyakran elofordul, hogy hetvegen buliznak. Persze nem mindegyiken, de havi egyszer megvan altalaban. Amikor nalunk voltak apam annyira be volt rugva, hogy mindent a fejemhez vagott, es annyira eldurvult, hogy elkezdtem sirni, majd a vegen meg a kutya is ugatott ra (!)
Altalaban tul oszinte ember a kozelebbi ismeroseivel.
vacsora kozben se nagyon lehet vele beszelni, akkor intezi el a hivast, smsezget.
Az is maniaja, hogy hangosan bombolteti a zenet. A szobam a nappalihoz kozel van, es elegge behallani ilyenkor. Ha raszolok, megy a hisztije hogy milyen onzo vagyok, hadd pihenjen mar neha, folyton dolgozik stb... Mindig felkuld ilyenkor az emeltre, bar telen nem a legkellemesebb, ra kell gyujtani a kandallora es nem par perc mire bemelegszik az a helyseg. Multkor emiatt faztam fel valoszinuleg, e shugyholyag gyulladasom is lett, de nem kulonosebben erdekelte az eset.
Remelem ez alapjan erezni, hogy mennyire jo a kapvsolatunk. Persze neha jo vele beszelgetni, vicces ember, de ha valaki egy picit is jobban megismeri, akkor rajon hogy nem egy nagyon szeretheto szemelyisege van...
A baratom teljesen mas, mint o. Soha sem hord el semminek, max elmondja, hogy ezt csinalhatnam mashogy es segit is benne. Intelligens ember, okos, nem nez le senkit.
Sznobnak sem sznob, nem erdekli a “fenyuzes”. Persze nem azt mondom, hogy nincsenek dragabb cuccai, de a szulei Nemetorszagban orvosok, atlagnal jobb szinvonalban elnek, viszont azt a penzt baratom inkabb a jovo megalapozasara rakja el, mintsem hogy vegyen 30.000 forintos polot, ha van 3000-ert is. Persze nem mondom, hogy nincsenek draga cuccai, de azokat sem konyorogve kerte a szuleitol, hanem ok maguk adtak neki. Apam teljesen mas... o is gondol a jovore persze, de arra is, hogy minnel jobb legyen a megjelenese, es ezt eleg komolyan veszi neha.
Az a tervem, hogy hetvegen szint vallok nekik, de nem tudom, hogy apumnak is el kene mondanom vagy eleg eloszor anyumnak. Benne is van sznobsag, de ot inkabb a korkulonbseg zavarna szerintem. Multkor egy csaladi beszelgetes soran arrol volt szo, hogy unokatesomnak 17 evesen 20 eves baratja van es hogy mekkora ****** miatt. :) Apumat ugy lattam nem erdekli a tema.
Viszont meg igy is ugy erzem, hogy neki kene csak elmondanom az elejen. Hogy mondjam? Elmondjam hogy 4 honapja egyutt vagyok vele vagy ugy allitsam be hogy friss kapcsolat? Barataimnak nem akartam leirni ezt a sztorit, ugyhogy inkabb a gyk kozonsegeben bizok, hogy szerintetek mi lenne a jo dontes.
Jah, és nekem pl. abszolút nem lenne kifogásom ellene. Mondjuk sznob sem vagyok szerencsére.
1. voltam
Elmondhatod , de nem is fontos .
Várj vele , ha már biztos alapokon vagytok , stabil a barátság ráérsz akkor eldicsekedni. Mert mi van ha egy két hét után nem lesztek együtt.
Mindkettőjüknek mondd el egyszerre. Apukád felé domborítsd ki, hogy a szülei Németo.-ban orvosok (ennyi a leírás alapján elég lesz neki, hogy jó legyen nála a barátod), anyukád felé pedig hogy hosszú távra gondoljátok, szívesen elhoznádd bemutatni, semmi "olyat" nem csináltok és hasonlók.
Agyrém azért, hogy ekkora para legyen benned egy normális srác bemutatása miatt. :(
Ne mond el, míg nem kézlrdezik. Nem tűnnek kompetensnek. S mint akik semmiféle pozitívat nem tudnak adni még, lényegtelen, tudják-e, hogyan tudják meg.
Felejtsd el e egész témát. Ha majd meghallanak vmi beszélgetést, meglátnak, vagy akármi.., akkor tudni fogják s hivatkozhatsz az első alkalomkor tapasztaltakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!