Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 éves barátom van. Hogy...

20 éves barátom van. Hogy mondjam el a szüleimnek? Ti mit szólnátok hozzá? 16L

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt a szüleim háta mögött, és amit nem szeretnék, nem erőlteti rám. Megbeszéltük, hogy nem fogunk addig lefeküdni, ameddig nem állok rá készen, és tiszteletben is tartja.

Már bűntudatom van, hogy ennyi ideje együtt vagyok a barátommal, és nem mondtam el a szüleimnek. Amikor 15 éves voltam, sétáltam haza egy fiúval, 16 volt. Semmi nem volt köztünk, csak barátok. Apa meglátott a városban, és otthon meg kb kikérdezett, hogy én kikkel sétálgatok és egy csomó ideig az EGÉSZ családom azzal b*sztatott, hogy tuti a barátom meg csókolóztunk-e már. Amióta ez megtörtént, nem számoltam be a szerelmi életemnek a családomról...

Nem tudom, hogy állnának hozzá, ha apuci anyuci kislányának lenne egy 20 éves barátja.

Félek, ha elmondanám szüleimnek, azonnal kikérdeznének és azt hinnék csak meg akar fektetni. Nagyon gyerekesek, és egyszerűen nem vagyok képes elmondani ezt nekik. Nem tudom egyszerűen, hogy mire számítsak tőlük.

Havonta egyszer a munkájuk miatt elutaznak 1 hétre, 14 éves korom óta egyedül szoktam lenni. Ekkor átjön a barátom (hétvégén), és nálunk alszik.

Amikor én megyek át hozzá, azt mondom hogy barátnőmnél vagyok. Az ő szülei sem tudnak rólunk, egyetemista, elég messze élnek Pesttől a szülei, 3 éve költöztek ki külföldre. Már nehezen titkoljuk, az utcán mindig nézelődök, nehogy egy rokonommal összetalálkozzunk és ő meg elpletykálja a családnak.

Szerintem nagyon motiváló a barátom, ő miatta kezdtek el jobbak lenni a jegyeim, segít nekem és bíztat is. Szüleim sem értették, hogy mi lett velem hogy elkezdtem tanulni.

2018. febr. 17. 20:21
 1/8 A kérdező kommentje:

Istenem, én is tudok írni. Ne haragudjatok a szóismétlésekért, nem olvastam át.

Amióta ez megtörtént, nem számoltam be a szerelmi életemről a családomnak...* :DDD nem tudom mi van velem

2018. febr. 17. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Négy év korkülönbség semminek se fog számítani pár éven belül. Szerintem mond el őszintén nekik, tedd hozzá, hogy miatta javulnak a jegyeid is, rendes srác, hosszú távra gondolkodik veled, stb.
2018. febr. 17. 20:26
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Az se baj, ha egyelőre nem modod el nekik. Az meg röhej lenne, ha amiatt hisztiznének, hogy 20 éves. Mégha 70 lenne, akkor megérteném, de így...
2018. febr. 17. 20:29
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem sem sok az negy ev.

Koztunk is annyi van,bar nalunk huzosabb mert en 14 voltam mikor megismertem,o pedig 18 :D

Mikor elmondtam a szuleimnek(nagy nehezen)

hat hogy fogalmazzak..nem igazan orultek neki,hogy szepen mondjam :D

Egybol azzal bombaztak hogy o csak azt akarja,meg kihasznal.

Azota eltelt 2 ev es meg mindig egyutt vagyunk :)

Azota a szuleimnek sincsen semmi problemaja :D

Szoval szerintem csak mond el,elvalasztani nem tudnak tole.

2018. febr. 17. 20:32
 5/8 anonim ***** válasza:
96%
16 évesen nekem is 20 éves pasi tetszett, és? Nyilván, ha 30 lenne a csávó, akkor kiakadnának de így :D
2018. febr. 17. 21:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
17 éves gimnazista voltam, amikor megismerkedtem a (ma már 40 éve ) férjemmel. Az én szüleim sem repestek, amikor megmondtam, de megismerték és megszerették. Sajnos, a szüleim már régen meghaltak, mi pedig többszörös nagyszülők vagyunk:)
2018. febr. 18. 13:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, bocsánat, kimaradt a lényeg, 17 évesen az akkor 22 éves udvarlómmal ismerkedtem meg, aki már 40 éve a férjem.
2018. febr. 18. 14:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a 17. szülinapom előtt 2 héttel jöttem össze az első barátommal, aki 24 éves volt. A szüleimnek egyetlen rossz szavuk sem volt a korkülönbséggel kapcsolatban. 1-2-szer megjegyezték, hogy szerintük azért nem illünk össze, mert más az életvitelünk (én suliban tanulok 14-ig, utána szabad vagyok, ő pedig állandóan dolgozik). És persze ebben igazuk volt. De ezt nem gonoszsàgból mondták, csak megjegyezték.
2018. febr. 18. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!