Mit szólnátok, ha anyukátok így intézkedne a hátatok mögött?
Egyetemista vagyok, a vizsgaidőszak vége felé volt egy elég nehéz vizsgám. Anyukám is tudta, hogy mennyire nehéz az a tárgy (ő is arra a szakra járt annó, amire én most). A lényeg az, hogy anyukám ismeri az egyik évfolyamtársamat, aki szerinte nagyon jól informált (arra gondolt hátha tud háttér információkat a vizsgáról, mert van egy kis protekciója) , a hátam mögött felhívta és elkezdett nála puhatolózni.
Az egész szitu elég kínos volt nekem anyukám felhívott és bevallotta miután már az évfolyamtársam is felcsörgetett, akit mellesleg nagyon nem bírok és ezt az anyám is tudja...csak régen voltunk jóban, ezért is hívta fel anyám, mert tudta, hogy én nem fogom. Nagyon mérges voltam. Ti mit szólnátok ehhez?
szerintem ne tarts haragot, ő "jót akart" csak "rosszul sült el", kédd meg, hogy többet ne tegyen ilyet és felejtsd el az egészet.
Elhiszem, hogy kínos, de az, hogy ilyen történt, nem biztos, hogy ezután is megtörténik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!