Szóljak anyumnak mielőtt idegileg megint kikészítem magam?
Mindenképp beszélj anyuddal, mert elég komoly lelki gondjaid vannak, és szakember segítségére van szükséged ezügyben. Az esti suli általában a komolyságról szól, de tanulj meg kiállni magadért.
Tudom hogy én könnyen beszélek, nem tudom min mész keresztül lelkileg, de neked segítségre van szükséged. Olyas valakire van szükséged aki segít téged talpra állítani az életben, mert az sajnos még keményebb és egyedül kell tenned midnenért, hiába van párod, barátaid, szüleid, csak is kizáróla magadra számíthatsz az életben!
Tudom hogy ez nagyon nehéz, tudom hogy téged azért közösítenek ki, azért szállnak rád mert érezteted velük hogy te gyenge vagy, és általában mindig a gyengébb emberrel könnyű kikezdeni, nem véletlen szállnak rád.
Ha komoly gondjaid lesznek az illetőkkel azonnal fel kell jelenteni őket ha bántanak, nem szabad annyiban hagynod semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!