Elmondjam anyumnak, hogy nem vagyok szuz? 16l
Baratommal kicsit tobb, mint egy eve vagyunk egyutt, es nogyogyaszhoz kell mennem, maganrendelesre, anyum visz... mondta ismerosom, hogy felteszik azt a kerdest, hogy szuz vagy-e meg es szuleim nem hiszem, hogy tudnak hogy nem vagyok az.
Persze, sejthetik hogy tobb mint egy ev alatt nem csak egymas mellett ultunk es fogtuk a kezunket, de akkor sem szeretnem, hogy megtudjak... igen, most lehet azzal a dumaval jonni, hogy szexelni bezzeg tudok, de a szulo ele allni es elmondani meg nincs pofam. Nem, tenyleg nincs, szegyellos vagyok, es ez szerintem csak a kettonk dolga baratommal. Nem hiszem, hogy “eltiltananak” tole, mert nem veszik annyira durvan ezt a temat, de amennyire ismerem anyumat, tuti elmondana a tesojanak, a tesoja nagyszuleimnek, es igy tovabb, ami nekem NAGYON kinos lenne. Az is par ora alatt szetkurtolodott, hogy van baratom, pedig meg is kertem oket, hogy NE mondjak el senkinek, erre masnap keresztanyam ott kerdezgetett a baratomrol.
Bevalljam anyumnak hogy nem vagyok szuz? Vagy lehet azt csinalni, hogy ne jojjon be, amikor vizsgalnak es teszik fel a kerdeseket? Esetleg mennyire lenne “jo” ha azt mondanam, hogy igen, meg szuz vagyok? Nem tud rajonni az orvos?
Az orvosnak ne hazudj, ez több szempontból ia fontos.
Igen azt kérheted hogy ne menjen be anyud.
Ha jó a viszonyotok nyugodtan el is mondhatod.
Szerintem is kérd meg,h ne menjen be az anyud.
Ha tudod,h anyud elmondaná tesójának ezt és pár óra alatt ezt is tudná mindenki,akkor szerintem ne.
Egyrészt: "Persze, sejthetik hogy tobb mint egy ev alatt nem csak egymas mellett ultunk es fogtuk a kezunket,"
Nos, az én szüleimnek meg se fordulna a fejükben, hogy egy 16 éves kislány szexeljen a barátjával. Mi nem is tettük 16 évesen, hanem csak jóval később, mikor már tényleg elég érettek voltunk, nem csak annak hittük magunkat. Szóval ne feltételezd, hogy a szüleidnek ez evidens. Attól még, hogy manapság egy csomó tini már terhesen szaladgál, nem normális dolog, hogy a kislányok szexelnek, és nem mindenki ezt tartja természetesnek.
Másrészt: ha olyan nagylány vagy, hogy már szexelsz, akkor nyilván ahhoz is elég érett vagy, hogy a szex ne legyen számodra kínos téma, ne kezdj el viháncolni vagy szégyenlősködni, amikor szóba kerül valahol. Tehát semmi okod arra, hogy kínosnak érezd, ha a rokonaid megtudják. Hiszen te már egy érett nagylány vagy, aki szexuális életet él, mint a felnőttek, nem igaz? Akkor úgy is kéne viselkedni. A felnőttek nem kezdenek el hisztizni, ha xy ismerősük megtudja, hogy valakivel összejöttek és lefeküdtek.
Harmadrészt: orvosnak hazudni a lehető legnagyobb felelőtlenség. Egyáltalán egy olyan lányt, aki már annyira érettnek tartja magát, hogy szexuális életet él, miért kísérget az anyukája az orvoshoz?
Én sem mondtam el anyumnak csak amikor rákérdezett akkor nem hazudtam és így tudta meg.
Amúgy megértelek, az én szüleim is ilyenek, hogy világgá kürtölnek mindent.
Nőgyógyásznak tényleg mond el, hogy mi a helyzet, ő nem fog ítélkezni.
Amúgy meg 16 évesen nem hiszem, hogy anyud bemegy veled a rendelőbe. Szerintem a doki sem nézné jó szemmel. Fiatalkorú vagy, nem kiskorú. - De ebben lehet tévedek.
Miota kothrto a kor ahhoz, hogy mennyire vagy erett? Kepzeld el, ismerek olyan embert is aki 20 eves, es ugy viselkedik, mint egy altalanos iskolas. Nem az elso honapokban kezdtunk el szexelni, es elotte 1 evig legjobb baratok voltunk, szoval megvolt/megvan a bizalmunk.
Nevelointezetbe azert, mert azzal vesztettem el, akibe szerelmes vagyok? Hat, oke...😀
Amugy koszi a valaszokat. Biztos nem baj majd az orvosnak, ha nem jon be anyum? Nagyoon nem szeretnem.
Ugyanígy voltam, magánrendelésre kellett vinnie. Nyilván sejtette, mert mi is kb. így vesztettük el. Előző este behívtam a szobámba, becsuktam az ajtót, leültettem az ágyra, elmondtam neki, hogy figyelj anya, mielőtt elviszel, csak el akarom mondani, hogy mar lefeküdtünk. Kis mosoly ült az arcára, annyit kérdezett, hogy "használtatok valamit ugye?". Mondtam hogy persze. És ennyi volt.
Tőlem nem kérdezte meg hogy "szűz vagy e", csak hogy van e párkapcsolatom. Aztán annyit kérdezett, mivel védekezünk. Nem firtatta, hogy mikor, miért, kivel, hogyan. Hálistennek nagyon aranyos doktornőt fogtam ki, észre sem vettem, már vége volt a vizsgálatnak. :)
Erre a sok szentfazékra meg ne hallgas. Jól tetted, hogy olyannal csináltad akit szeretsz és akiben megbízol, nem úgy mint ahogy az én sulimban megy, hogy fűvel-fáal, bármivel ami mozog. Nem 1950-ben vagyunk, a szex a mindennapi élet része, mindenhonnan ez folyik. Nevelőintézet... Anyám...
Azt mondom mondd el előtte anyukádnak, négy szem közt, és kérd meg szépen, hogy ne mondja el senkinek, mert ez egy nagyon bizalmas téma. Biztosan megérti.
Remélem jó lesz minden. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!