Elmondjam anyumnak, hogy nem vagyok szuz? 16l
Baratommal kicsit tobb, mint egy eve vagyunk egyutt, es nogyogyaszhoz kell mennem, maganrendelesre, anyum visz... mondta ismerosom, hogy felteszik azt a kerdest, hogy szuz vagy-e meg es szuleim nem hiszem, hogy tudnak hogy nem vagyok az.
Persze, sejthetik hogy tobb mint egy ev alatt nem csak egymas mellett ultunk es fogtuk a kezunket, de akkor sem szeretnem, hogy megtudjak... igen, most lehet azzal a dumaval jonni, hogy szexelni bezzeg tudok, de a szulo ele allni es elmondani meg nincs pofam. Nem, tenyleg nincs, szegyellos vagyok, es ez szerintem csak a kettonk dolga baratommal. Nem hiszem, hogy “eltiltananak” tole, mert nem veszik annyira durvan ezt a temat, de amennyire ismerem anyumat, tuti elmondana a tesojanak, a tesoja nagyszuleimnek, es igy tovabb, ami nekem NAGYON kinos lenne. Az is par ora alatt szetkurtolodott, hogy van baratom, pedig meg is kertem oket, hogy NE mondjak el senkinek, erre masnap keresztanyam ott kerdezgetett a baratomrol.
Bevalljam anyumnak hogy nem vagyok szuz? Vagy lehet azt csinalni, hogy ne jojjon be, amikor vizsgalnak es teszik fel a kerdeseket? Esetleg mennyire lenne “jo” ha azt mondanam, hogy igen, meg szuz vagyok? Nem tud rajonni az orvos?
Én nem mondanám el a helyedben. Ha anyukád a kérésed ellenére szétkürtölte a párkapcsolatodat, akkor nagy eséllyel most is ugyanez lenne, a szexuális életedhez pedig sem a rokonaidnak, sem a keresztanyádnak, sem a szomszéd Mari néninek nincs köze.
Ha elkísér az orvoshoz, várjon meg szépen a váróban. Egy ilyen intim vizgálatkor semmi keresnivalója a rendelőben, függetlenül attól, hogy szűz vagy-e vagy nem.
Az orvosnak feltétlenül mondd meg az igazat, majd kérd meg, hogy anyukádnak erről ne szóljon. Biztos, hogy nem lesz olyan szemét, hogy csakazértis elmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!