Hogyan magyarázhatnám el anyumnak, hogy nem feküdtem le a barátommal?
A gond az, hogy már beszéltünk, de nem hisz nekünk. Nem lehet, hogy csak bosszantani akar?
Abban 100% biztos vagyok, hogy nem itatott le a barátom és aztán tudjátok...
Szia! :) Anyukád valószínűleg a legtöbb tinédzserből indul ki. Általánosít szerintem, hiszen ő is tudja, hogy mostanában igen sok 14 éves és afeletti lány (de fiú is) veszti el a szüzességét, úgy, hogy esetleg még nem is álltak rá készen. És sokan ilyenkor nem egy éves kapcsolat után szexelnek először, hanem rövid idő elteltével.:/ Viszont minden tiszteletem a tied és a barátodé, hogy tudtok várni, és, hogy méltányol téged olyan mértékben, hogy nem várja el, hogy megtörténjen, ha még nem állsz rá készen.
Azt tanácsolom, hogy mondd el édesanyádnak, ha volt bármi más, így legalább érezni fogja, hogy őszinte vagy vele. De ne felejtsd el megemlíteni, hogy attól, hogy tegyük fel, pettingeltetek, még egyáltalán nem kell azt feltételeznie, hogy le is feküdtetek. Ha pedig ezek után sem hisz neked, akkor ne saját magadban keresd a hibát.:) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!