Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apámnak kisebbségi komplexu...

Az apámnak kisebbségi komplexusa van a barátommal szemben? Vagy mi ez?

Figyelt kérdés

Közölte, hogy ne vigyem magammal Karácsonykor, mert ki nem állhatja, nem hajlandó vele egy asztalhoz ülni.

Jelzem, eddig egyszer találkozott vele, májusban a ballagásomon... Anya szerint kisebbségi komplexusa van, mert a barátom olyanokat megad nekem, amit apa sosem tudna, és ez a baja.

Na de könyörgöm, akkor az a megoldás, hogy nem akarja látni?!

Most meg hogy mondtam, hogy akkor rám se számítsanak Karácsonykor, megy a hiszti, hogy mégis hogy tehetem ezt, meg hogy család így, család úgy. Nem értem, miért kell feleslegesen kelteni a feszültséget.

Mire jó ez neki?

2016. dec. 20. 15:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A helyes válasz az lett volna a részedről, hogy "de miért nem, apa?". Most is felteheted.
2016. dec. 20. 15:27
 2/13 anonim ***** válasza:
55%

Azért én megkérdezném a fatert, hogy mégis mi a problémája?

Ha viszont anyádnak van igaza, akkor sanyarú jövő vár rád, mert apád csak a hasonló színvonalon levőt tudja elfogadni.

Vagy azoknál is ki fog találni valamit, anyád meg tolmácsol?

2016. dec. 20. 15:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
hány éves vagy és mióta vagytok együtt?
2016. dec. 20. 15:39
 4/13 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudsz mit tenni.

Ha még sokáig együtt lesztek,akkor remélhetőleg idővel nyitottabb lesz a barátodra.

Nekem is volt egy időszak,amikor kb 1,5 évig nem is látták a páromat(előtte kijelentették,hogy nem kíváncsiak rá).Aztán ugye ennyi idő eltelt és maguktól kezdték el mondani,hogy hívjam át a párom, szeretnének bocsánatot kérni és megismerni.

Szóval hátha neked is idővel megoldódik.

2016. dec. 20. 15:59
 5/13 anonim ***** válasza:
41%
...és az szerinted megoldás, hogy te is nekiállsz hisztizni, és ahelyett, hogy leülnél apukáddal megbeszélni, hogy mi bántja, mi zavarja, inkább bedurcizol és hátad fordítasz a családodnak az első konfliktusnál? Ha már ilyen komolynak érzed a kapcsolatod a barátoddal, hogy őt választod a családod helyett, akkor lehetnél kicsit felnőttebb agyilag...
2016. dec. 20. 17:24
 6/13 anonim ***** válasza:
45%

"mert a barátom olyanokat megad nekem, amit apa sosem tudna"

1. A kapcsolat elején persze, hogy teper.

2. Apád már két évtizede eltart. Azaz: ruház, etet, taníttat, orvoshoz visz és van hol laknod stb...

2016. dec. 20. 17:52
 7/13 anonim ***** válasza:
73%

Apad mar tobbet elt, tobbet tud mint te. Tudja, hogy ez a nagy adakozas nem tart sokaig, igy akarja a pasi elnyerni a lanyat. Ha te kepes vagy a csaladot eldobni, azert amit ad, hat… Anyukadnak is eleg furcsa meglatasa van.

Lehet, hogy aukad csak nem birja a pasid modorat. Jovo karacsonykor lehet, hogy nem lesz meg a z apasi, vagy egy masik, akkor mit csinalsz, visszatersz a csaladi asztalhoz?

2016. dec. 20. 22:13
 8/13 anonim ***** válasza:
Lehet hogy apuka csak par evvel idosebb mint pasi?
2016. dec. 21. 00:44
 9/13 anonim ***** válasza:
96%
Kérdezd meg apukádat,mi baja van. Nem feltétlenül az amit anyukád mond.vagy nem úgy ahogy te gondolod. Eleve tőled miért sajnálná ? Én is csak örülnék ha a lányom mindent megkapna majd a párjától,de nem szeretném ha azzal tekerné el a fejét,hogy megvásárolja magának. Nem azt mondom,hogy így van,hanem azt ,hogy ő lehet ezt érzi.
2016. dec. 21. 02:39
 10/13 A kérdező kommentje:

Együtt élünk július óta, szerintem most Karácsonykor, vagy a nyaraláson el is fog jegyezni. Szóval ez nem éppen a kapcsolatunk eleje, hogy próbáljon lenyűgözni...

Nem tart el az apám és soha nem is tette. 3 éves korom óta nem él az anyámmal, a gyerektartást is csak hatalmas könyörgések árán adja a mai napig, mert "minek nekünk az, mikor van elég pénzünk".

2016. dec. 21. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!