Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apámnak kisebbségi komplexu...

Az apámnak kisebbségi komplexusa van a barátommal szemben? Vagy mi ez?

Figyelt kérdés

Közölte, hogy ne vigyem magammal Karácsonykor, mert ki nem állhatja, nem hajlandó vele egy asztalhoz ülni.

Jelzem, eddig egyszer találkozott vele, májusban a ballagásomon... Anya szerint kisebbségi komplexusa van, mert a barátom olyanokat megad nekem, amit apa sosem tudna, és ez a baja.

Na de könyörgöm, akkor az a megoldás, hogy nem akarja látni?!

Most meg hogy mondtam, hogy akkor rám se számítsanak Karácsonykor, megy a hiszti, hogy mégis hogy tehetem ezt, meg hogy család így, család úgy. Nem értem, miért kell feleslegesen kelteni a feszültséget.

Mire jó ez neki?

2016. dec. 20. 15:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Akkor bocsi,így már azért más a helyzet.Ne foglalkozz vele mit gondol,ez a te életed,ha irigy az az ő baja. Ő is megtehette volna hogy a tenyerén hordoz,csak hát ugye azért tenni is kell. Éld az életed,úgy ahogy te azt jónak látod. Az meg hogy mit gondol legyen a sajátja.
2016. dec. 21. 11:27
 12/13 anonim ***** válasza:
24%
Kerdezo, nem vagy jo velemennyel apadrol, szerintem akkot oneki is meg lehet a pasidrol. Igy minek is rancigalnad oda?
2016. dec. 21. 11:50
 13/13 anonim ***** válasza:
96%

Tehát a szüleid külön élnek. Te anyukáddal éltél, most pedig a pároddal.

"...rám se számítsanak..." Nem egészen értem a többes számot. Legföljebb úgy, hogy apukádnak új párja van és rájuk utalsz.

Ha jól értem, anyukádnak nincs kifogása a párod ellen. Egyértelmű, hogy oda együtt menjetek.

Ha apukádnak kifogása van, akkor:

a) elmehetsz egyedül is, ha egyébként szereted őt és kötődsz hozzá;

b) de az előzőekből úgy látom, hogy erről szó sincs, ez esetben megteheted, hogy nem mész el.

Nem értem, ki hisztizik és mi az, hogy "család így, család úgy". Apukád kicsi korod óta nem része a családodnak.

Ennek a kérdésnek akkor lenne értelme, ha apukád és anyukád ma is együtt élne.

2016. dec. 21. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!