Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 1 hónapja jöttem össze az...

1 hónapja jöttem össze az egyik nagyon régi barátommal, hogy mondjan el anyának?

Figyelt kérdés

2016. nov. 26. 12:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia anya!

Tudod régen volt egy nagyon kedves ismerősöm az XY.

Nem régiben találkoztunk és többet értzünk egymás iránt mint barátság.

Ezt mondd el neki mikor nyugodt és jó kedve van. Ennyi...

2016. nov. 26. 12:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

De mindennap talälkozom a fiuval es o volt szibte a legjobb baratom es anya mondta is hogy biztos nincs tobb mint baratsag mondtam nincs mert o eleve nem ellenezte ezt a baratsagot es most hogy osszejottem vele!! Hat nem tomit fog szolni

2016. nov. 26. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem gyerek/tini vagy, akkor sehogy, nem rá tartozik. Amennyiben mégis szükségét érzed, akkor egyrészr m nőttél fel még, másrésut eléálls, és elmondod kertelés nélkül.
2016. nov. 26. 17:13
 4/6 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok! es koszi a jo tanacsokat igyekszem megfogadni!
2016. nov. 28. 20:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát, ha csak 12 vagy akkor adagold neki,mondjuk 1-2 napig mondogasd neki,hogy "ajjj,de jól nézett ma ki" "nem is lenne rossz,ha ő is akarná"

Bár azért kíváncsi lennék,hogy a fiú hány éves és hogy mit jelent az "össze jönni" ebben a korban. Nekem igazi barátom 16 évesen volt először.

2016. nov. 28. 22:27
 6/6 A kérdező kommentje:

Azt jelenti, hogy 13 éves!

És úgymond ő a "pasim" de szebben mondva a barátom és nagy jól elvagyunk mindenről beszélgetünk hülyülünk szóval nagyon jól elvagyunk!

2016. nov. 29. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!