Miért ennyire rosszindulatúak a szüleim a barátommal szemben?
Igaz mèg nem volt alkalmam bemutatni a szüleimnek a barátomat... De kèszülünk.
De mègis... Annyira rossznak állitjak be, hogy mèg èn magam sem ismerek rá.
Soha nem volt mèg ilyen... Volt barátom de ott nem volt semmi ilyen...
Ha már volt barátod és ott nem volt ilyen akkor lehet igazuk van a mostanival kapcsolatban, hiszen a szerem vak a kutya pedig ugat, vagy lehet az előző volt valami miatt nekik "kedvezőbb" és azért nem állították be rossznak.
Ne aggódj, majd a harmadik barátodat lehet szeretni fogják.
Nem nem vagyok 16 de nem egy 17-18 èvessel jöttem össze. 14 èves vagyok ès a barátom osztálytársam is és ô 15 èves.
De nem tudom elvagyok veszve s a barátom is sok mindenen ment át s na..
Az még rosszabb, mint gondoltuk. Azért nagyokat mosolygok amikor 14 évesen azt írod, hogy volt már barátod, sok mindenen mentetek keresztül, ő is stb...
Én ilyenkor mindig örülök, hogy nekem 14 évesen az volt a legnagyobb bajom, hogy a makettrepülőmön ferde lett a matrica. :)
Meg kell tanulnod kezelni és legfőképpen uralni az érzéseidet. Úgy nézem, hogy számodra most jött el az idő. Ha ezt nem sikerül megtenned, akkor az alábbi dolgok fognak történni veled:
- kapcsolatfüggő leszel, vagy egy érzelmi roncs és senkinek nem fogsz kelleni
- emo-s korszak, vagdosás és társai
- öngyilkosság
(Próbálom 26 éves fejjel nem felejteni milyen volt tininek lenni, hogy ha lesz gyerekem, akkor még emlékezhessek ezekre a dolgokra és megérthessem az ő álláspontját.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!