Szerintetek ha a fiam egy füzetett elhagyott nem pótolta és a borítóra egy zenéből idézet (csúnya szöveg) és a tanár elvette adott egy egyest meg egy szaktanarit neki ezért a büntetés jó (lent folytatás)?
Ennyi miatt szerintem ez kicsit sok. Ettől max megutál, de fegyelmezettebb nem lesz. Ne tedd tönkre a szünetét mert pont semmit nem érsz el vele.
Az eltúlzott büntetéseknek csak annyi haszna van, hogy a végén mindenre rángatja majd a vállát mert tudja, hogy úgyis megvonsz tőle mindent így nem lesz tétje a dolgoknak.
Nem büntetni kell,nevelni kis korától, foglalkozni vele,szeretni,amugy ne csodálkozz helyesen se tudsz irni..
A szünetet meg nem arra valo hogy családot játszatok,miközben évközben nem foglalkoztál vele.. 8 10 évesnek már tabletet adtok hogy ne zavarjon.. Nem 13 évesen kell elkezdeni nevelni egy gyereket.. Mai szülök alkalmatlanok,minden fontosabb.. Itt az erednénye ..
Nem igazán értem, elhagyta a füzetet nem pótolta , de a borítókra csúnya szöveget írt?
Kapott érte büntetést nem?
Én a helyedbe potoltatnám a füzete, és magamba nagyot nevetnék.
Igen van két gyerekem , az egyik informatikát végzett , a másik meg egy jón gimibe jár.
Nem kell azt a gyereket agyonbüntetni.
41 n
Most ha elhagyta es nem potolta akkor mire irt?
En ezert nem buntetnek, kapott eleget. Fuzetre miert nem lehet irni/rajzolni akarmit, ha az amugy be van kotve??
Mondom ugy hogy 2 kamaszom van es 46 vagyok...
Már kapott büntetést, minek szívatnéd egész téli szünetben? El akarod rontani a karácsonyát csak azért, mert egy vulgáris szöveget írt fel egy füzetre?
Mi értelme ennek?!
Már kapott büntetést a tanártól, fejmosás és annyi bőven elég.
Ez a büntetés nem fAIr, amit kitaláltál (nincs olyan szó, hogy "fer"), hanem aránytalan, eltúlzott, bosszúálló és értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!