Szerintetek ha a fiam egy füzetett elhagyott nem pótolta és a borítóra egy zenéből idézet (csúnya szöveg) és a tanár elvette adott egy egyest meg egy szaktanarit neki ezért a büntetés jó (lent folytatás)?
10
Te a gyerek vagy, kérdező. Miért hazudod magad 40 éves nőnek, amikor minden sorodból süt, hogy kisfiú vagy.
Na most akkor elhagyta vagy a tanár vette el? Ha nincs meg akkor pedig honnan tudod ilyen pontosan a szöveget? :)
Szerintem is te vagy a gyerek.
De ha mégis a szülő vagy akkor ez nagyon erős túlzás. Én ezért nem büntetnék, csak megértetném vele hogy ilyet ne írjon iskolai dolgokra, főleg ne úgy hogy az feltűnő legyen. Ennyi. Nem kell túldramatizálni, nem a wcben drogozott, vagy rongált, vagy bántalmazott valakit, csak írt egy nem odavaló idézetet egy saját füzetre. Én ezen csak mosolyognék. Ne vedd el a szünidejét.
Uramatyám...tudod hány füzetet hagyott már el a gyerekem???20 év büntinél tartana😂
Mivel büntetnéd ha tényleg hülyeséget csinálna?
Szerintem is gyerek vagy kérdező.
Pótold a füzeted és legyen egy privát füzeted amibe idézeteket írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!