Szerintetek ha a fiam egy füzetett elhagyott nem pótolta és a borítóra egy zenéből idézet (csúnya szöveg) és a tanár elvette adott egy egyest meg egy szaktanarit neki ezért a büntetés jó (lent folytatás)?
Szerintem felesleges.
Elérni nem fogsz semmit vele.
Max haragudni fog rád, és szerintem valamilyen szinten jogosan.
Ez egyébként sem volt akkora dolog amiért nagyon megkéne büntetni, és a tanára már am is megtette.
Kamasz. A csúnya szövegű zenék ideje most van. Azonosulnak vele,sz a menő. És ezt szeretik a világ tudtára hozni.
Nem beszélt vissza, nem cigizik,nem bántott másokat, nem rongálta meg más holmiját... Stb (tipikus tini "dolgok")
Nyilván a szülő dolga h nevelje a gyerekét, de nem kell mindenért ugrani, pláne nem ekkora büntetést kiszabni a szinte semmiért.
Szerintem hagyd.
Nálunk azért nem adtak szaktanárit, ha az egyik gyerek megverte a másikat, tönkretette actáskáját, stb. (a környéken a legjobb gimi pedig)
Szóval a szaktanárit is enyhe túlzásnak tartom.
Vegxen új füzetet, amit elhagyott jegyzetet, ahelyett meg tanul a könyvből vagy a lényegesebb dolgokat lemásolja valakiéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!