Szóljak anyumnak vagy ne avatkozzak bele?
Figyelt kérdés
20 éve házasok a nevelőapámmal, aki vérszerinti apám helyett apám volt, jobban szeretem mint az igazi apámat.
Viszont néhány hete észrevettem, hogy nyomkodja a telefonját és amikor ránéztem, láttam hogy több nővel beszélget akiket az egyik nagy /szex/társkereső oldalon ismert meg...
Meg múltkor elment motorozni egy kört egyedül éa csomó ideig odavolt gondolom elment az egyik nőhöz...
Azóta őrlődöm, szóljak anyukámnak vagy ne? Ti szólnátok?
2018. szept. 8. 20:49
1/4 anonim válasza:
Szólnék. Anyád helyében hogy élnéd meg, hogy a lànyod falaz a megcsaláshoz?
4/4 anonim válasza:
Eszedbe se jusson. Egyáltalán nem biztos, hogy nőzik is.
Amúgy mit kutakodsz te másnak a telefonjában?
Lehet, hogy csak csetel. Ha belekavarsz anyádék házasságába, nem tudhatod, milyen végzetes következményei lehetnek. Törődj a magad dolgával. Majd ők, ketten megoldják az életüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!