Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyumnak...

Hogyan mondjam el anyumnak hogy nagyon rosszul esik amit velem művel?

Figyelt kérdés

Évek óta ver, nagyon sokat romlott a kapcsolatunk.

Egy szobám van vele, mert nincs pénzünk hogy legyen egy sajátom. Ma éjjel azért megtépett, mert a kisebb cicám molylepkét kezdett kergetni, mert világított a telefonom, és felkelt. Nagyon rossz a kapcsolatom vele, rettentően utálatos velem. Olyanokat mond hogy kár hogy felsírtam amikor megszülettem, intézetbe rak, megöl, és ilyenek...

Régebben vagdostam magam, azért is lebaszott, és le akart tagadni.

2021. jún. 9. 00:06
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
20%

Tudod kérdező, én tapasztaltam, milyen az, amikor TÉNYLEG vernek. Levegőt sem mersz venni, inkább meg sem moccansz órákig. És ezt értsd szó szerint.

Eszembe nem jutott volna telefont nyomkodni, mert tudom, hogy mi a következménye... Aki valóban fél, igyekszik elkerülni a bajt.

2021. jún. 9. 05:56
 32/52 anonim ***** válasza:
75%

- Az anyád egy bántalmazó. A bántalmazók egy dologból értenek: az erőszak nyelvén. Egyszer üss vissza neki, és többé nem mer majd hozzád nyúlni. Én egyszer ütöttem vissza apámnak, és onnantól soha többé nem mert terrorizálni.

- Ha a lakás nem az anyádé, hanem a nagyapádé, akkor fordulj a nagyapádhoz és mondd el neki, hogyan bánik veled az anyád. Küldje el őt onnét, nehogy már neked kelljen elmenned.

- Azt az egy szobát próbáljátok meg elválasztani, amennyire lehet. Például kezdenek a szekrényeket a fal mellől középre tolni, hogy legalább az képezzen térelválasztót. De például a konyha átépítésével is lehet egyszerűen egy új szobát létesíteni, gyakran a nappaliba telepítenek át egy amerikai jellegű konyhát, az eredeti konyhát pedig egy külön háló- vagy gyerekszobaként hasznosítják.

2021. jún. 9. 06:04
 33/52 anonim ***** válasza:
28%

Volt egyszer egy ilyen barátnőm gyerekként. Addig mondogatta, hogy mekkora szemét meg elmebeteg az anyja, meg így-úgy veri, míg a vége gyerekotthon lett.

Két hét után zokogva hívta volna az anyját, hogy sajnálja, de addigra már annyira elmart magától mindenkit, hogy nem volt visszaút a sok túlzásból és féligazsàgból.

Ne vidd túlzásba a sztorit, kérdező. Elhiszem, hogy jólesik, hogy mindenki téged sajnál, de ennek nem ez a módja.

Ha a doki húzatta volna le veled a nadrágot verés nyomait keresve, már nem lennél anyád mellett. Törvényi kötelessége lenne ugyanis intézkedni.

2021. jún. 9. 07:12
 34/52 anonim ***** válasza:
100%

#9 vagyok. Éppen azért kéne a pszichologus, de a válaszaidbol inkább a család segítő, mert anyukádnak is kéne a segítség. Pl indulat kezelés, életviteli tanácsadás, nevelési tanácsadás.

Miért nem dolgozik? És mióta? Az ex pasi viselkedése és a munkanélküliség is komoly sztessz forrás. Ha helyre tudná tenni a dolgokat, biztosan javulnia a kapcsolatotok, de ez, mint látszik, egyedül nem megy neki.

Neked azért kéne pszichológus segítsége, hogy ne kerülj olyan állapotba, mint korábban.

2021. jún. 9. 07:21
 35/52 anonim ***** válasza:
22%
Na igen, a dokis már kicsit fura volt. Csak úgy leveteti a nadrágot és ennyi?
2021. jún. 9. 07:22
 36/52 anonim ***** válasza:
21%
Nincs a kerdezonek semmi baja! Aki idegenek kuldoz szivecskeket arra rafel a neveles, jol teszi anyad hogy kapsz tole neha, foleg amikor este 23:00kor meg nem alszol! Mar 20:00kor aludnod kene! Internetfuggo vagy es az alvaszavarra fogod, jo poen, en a telefont is elvennem toled anyad helyebe.
2021. jún. 9. 07:38
 37/52 anonim ***** válasza:
35%

Nekem skizofrén apám volt és rettegtem tőle, de pont ezért nem is mertem volna mobilozni ha tudom hogy verés a vége.Inkabb csöndben maradtam, mert akkor nem szállt rám.

Vagy totál kamu amit írsz vagy nincs veszélyérzeted...

2021. jún. 9. 08:06
 38/52 anonim ***** válasza:
81%

14- ha azt hiszed, hogy a veréstől jobb ember lettél, hát ki kell ábrándítsalak. Csak hülyébb lettél.

Amúgy kamu az egész.

2021. jún. 9. 08:09
 39/52 anonim ***** válasza:
100%
37, ezt csak az fogja megérteni, aki ebben a helyzetben volt.Szerintem el sem tudják képzelni (átélniük meg sose kelljen), milyen, amikor reggel felébredsz, és szó szerint nem mersz inkább elfodulni a másik oldalara sem, akármennyire is kényelmetlenül fekszel éppen, mert tudod, hogy akkor kezdődik :( NAgyon hamar megtanulja egy bántalmazott, hogyan védekezzen.
2021. jún. 9. 08:18
 40/52 anonim ***** válasza:
54%
Anyad egy szar alak. Nem tudom hany eves vagy, de gondolom fiatal. Ha elottem beszelne veled igy az anyad lenne hozza egy ket szavam. De hogy a frankot megmondjam jol szajba kene vagdosni. Te kellenel hogy legyel a szeme fenye,a mindene.. a nok legalja az ilyen no, tiszta szegyen.
2021. jún. 9. 09:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!