Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyumnak...

Hogyan mondjam el anyumnak hogy nagyon rosszul esik amit velem művel?

Figyelt kérdés

Évek óta ver, nagyon sokat romlott a kapcsolatunk.

Egy szobám van vele, mert nincs pénzünk hogy legyen egy sajátom. Ma éjjel azért megtépett, mert a kisebb cicám molylepkét kezdett kergetni, mert világított a telefonom, és felkelt. Nagyon rossz a kapcsolatom vele, rettentően utálatos velem. Olyanokat mond hogy kár hogy felsírtam amikor megszülettem, intézetbe rak, megöl, és ilyenek...

Régebben vagdostam magam, azért is lebaszott, és le akart tagadni.

2021. jún. 9. 00:06
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:

9-es, köszönöm szépen.

Sajnos pszichológusnak nem tudnék mit mondani. Megpróbálhatok válaszolni azokra amiket feltettél, amire nem válaszolok, arra nem tudok hogyan.

Apukám máshol él, kB fél órája tőlünk autóval, nem igazán van segítségünk, anyum azóta ilyen mióta a volt barátja rendőrségi ügyeket kavart nekünk, és többször bemászott a kerítésen, nagyjából 2 éve kezdett romlani a kapcsolatunk.

Tudom, hogy nem ért meg engem.

Nem dolgozik, nem jár sehova, nem hinném hogy fáradt annyira, hogy bántania kelljen.

2021. jún. 9. 01:08
 12/52 A kérdező kommentje:

10-es.

2 cicánk van, a kisebb az enyém. Mindkettő a szobában lakik velünk, nem tudunk mit tenni ha lepkét kerget, nem tudjuk hova bezárni.

Azért telefonozok éjjel, mert alvászavarom van.

A múltamból rossz pillanatok jelennek meg, és inkább próbálok később aludni, és később kelni.

Nem szólt egyszer sem hogy ne telefonozzak, csak azt mondta hogy vegyem le a fényt, amit meg is tettem, de amikor a macsek meghallotta a molylepkét, agresszívan lépett fel. Türelmetlen, sokszor mondtam hogy inkább passzoljon le, mert nem akarok vele élni.

2021. jún. 9. 01:13
 13/52 anonim ***** válasza:
96%

Konkrétan a macska kapcsán: Beszélj anyukádal, hogy ez van, a macska ilyen, ő mit javasol. Mondd meg neki hogy nem tudod bezárni, ha akartok macskát tartani akkor ezt vállalni kell, hogy néha felébreszt.

Ezt így köntörfalazás nélkül kérdezd meg tőle, hogy el tudja-e fogadni a macskát ezzel együtt. Ha ezt nem tudja vállalni, akkor ne tartastok macskát. A lakás anyukádé, ő döntheti el, hogy tartotok-e állatot. Ha viszont úgy dönt hogy igen, akkor ne problémázzon érte. Ezt így egyben mondd el neki.

2021. jún. 9. 01:21
 14/52 anonim ***** válasza:
3%

Tudom hülyén fog hangzani:

Szerintem a verés (a csak egy két nyakas vagy ráncigálás, nem marad nyoma és utána kibékültök) hasznos is lehet. Akit vertek vagy nehezebb körülmények között élt, az sokkal jobban helyt áll az életben és engem is ütöttek néha, és SzErInTeM jobb ember lettem.

A lényeg az, hogy beszeljetek meg, ha meg nem működik vagy valami, fordulj valaki más rokonodhoz.

Remélem javul a helyzeted!!!

^▽^

2021. jún. 9. 01:22
 15/52 anonim ***** válasza:
27%

Na, 14-es vagyok és azt hozzá tenném, hogy amellett hogy ver téged ilyet is mond... Nem anya az ilyen...

Imádkozom értetek!

2021. jún. 9. 01:24
 16/52 A kérdező kommentje:

Tényleg köszönöm mindenkinek.

Ha viszont nem lesz jobb a helyzet, akkor lépnem kell, mert már unom ezt hogy mindennapos..

2021. jún. 9. 01:26
 17/52 anonim ***** válasza:
23%

Mondjuk ez a "nem tudok aludni azért telefonozok" bullshit. Dugd be a füllhallgatót, hallgass halkan valami zenét, vagy tegyél be relax hangokat, és tedd le a telefont!

Olvass utána, milyen hatása van a szervezetre, nagyon nagy szerepe van abban, hogy nem tudsz rendesen aludni.

2021. jún. 9. 01:28
 18/52 A kérdező kommentje:
Régebben 11kor aludtam. Az utóbbi 2 hétben nem tudok 1 előtt. Mindent próbáltam már.
2021. jún. 9. 01:30
 19/52 A kérdező kommentje:

13mas

A lakás nem anyámé, hanem az ő apja lakása.

Szeretjük ezt a kis fickót, kB 9 hónapja az életünk része.

Ha ő nem lenne én már végeztem volna magammal.

2021. jún. 9. 01:32
 20/52 A kérdező kommentje:

14es

A házi orvosom jó múltkorában kérte hogy vegyem le a nadrágomat is, mert ismeri az előéletem. Voltak rajtam lila foltok. És pont ezért kérte.

Szerintem idáig nem kellene elfajulnia senki kapcsolatának.

Az ellenségemnek sem kívánnám ezt az életet

2021. jún. 9. 01:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!