Girlll3 kérdése:
Mi járhat egy olyan szülő fejében, aki a gyerekét akkor is főiskolára vagy egyetemre küldi, ha csak büfészakot tud elvégezni?
Figyelt kérdés
Később meg emiatt a felnőtt gyerek mondjuk nem talál munkát, mert egy szakmával jobban járt volna. Nem tudja az ilyen szülő elfogadni a gyerekét?2021. jún. 8. 17:12
41/42 A kérdező kommentje:
40-es állami támogatott voltam. Eleinte fizetősön, majd átkerültem államira. Sajnos, jártamnilyen szakra, jobban jártam volna, ha nyelveket tanulok egészen pici koromtól. Nekem ez a véleményem a tapasztalataim alapján.
2022. ápr. 13. 22:23
42/42 anonim válasza:
Na és aki alapban nyelvszakos? Az is bölcsész, szerinted büfészak...csak mert te hülye voltál egy egyetemhez, nem mindenkire érvényes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!