Mi járhat egy olyan szülő fejében, aki a gyerekét akkor is főiskolára vagy egyetemre küldi, ha csak büfészakot tud elvégezni?
A “ gyerek” addigra mar elmult 18 eves, azt csinal, amit akar. Csak akkor lehet valakit “elkuldeni”, ha gyenge jellem es ezt hagyja. Hat akkor igy jart. Bar tuti, hogy nem fogja elvegezni, mert azert nem egyszeru, meg egy “bufeszak” sem, kell hozza kitartas rendesen, ami nyilvanvaloan nem lesz meg.
Egyebkent ott az egesz elet elotte, egyetem utan is tanulhat meg mast is, ki tiltja meg?
A felnott gyerek vegye szepen kezebe az eletet es ne a szuloket hibaztassa egesz eleteben a sikertelensegeert.
Nekem az a véleményem, hogy halványlila gőzöd nincs arról, hogy mi egy egyetem.
Meg mi az, hogy küldi a gyereket? Egyetemre felnőttek járnak, saját döntés, hogy milyen szak.
Utálom ezt a szót, hogy büfészak. Többnyire azok használják, akik még egy szakmát is alig tudtak kitanulni. A tanári végzettség büfészak? Lehet, hogy neked igen, de azt elmondanám, hogy számomra például egy hivatás és nem cserélném el egy jogi végzettségre. Vagy neked az is büfészak?
Ez meg egy ordas nagy hazugság:
"2-es irodai kényelmes munkára elárulom büfészakos diplomával protekcióval vesznek fel. Hidd el, megjártam az utat, hogy tudjam mi a szitu. Ezért sem értem az ilyen szülőt"
Nem, rengeteg multi cégnél bármilyen diploma jó, a nyelvtudás a fontos, és hogy vállalod, hogy elmész tanfolyamokra. Nem egy ismerősöm mára már jól keres multinál, van aki szociológia van aki történelem tanári és van aki nyelvtanári végzettséggel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!