Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megbuktam töriből de nem...

Megbuktam töriből de nem merem apukámnak elmondani mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tudom hibáztam de úgy érzem mmegmondom őszintén, hogy a tanár is kipécéztek még akkor is ha én sem játszottam szabályosan.

Ugye online oktatás volt az elején és nagyon stabil voltam (nem kitűnő arra azért figyeltem de egy ilyen 3-as) mert otthon lazán tudtam puskázni de aztán amikor vissza kellet menni a suliba akkor sajnos a töritanár észrevette, hogy a tudásom élőbe messze nem olyan mint online és direkt állandóan engem feleltetett és addig addig sikerült neki rontani az átlagomat így, hogy mindig engem hívott ki amíg végül buktatható lettem. Csakhogy érezzétek 1,81-es átlag jött ki nekem amivel megbuktatott és valakinek 1,70-re megadta a kettest az osztályomban és nem tudok vele mit kezdeni mert az iskola szabályzatban erről egy olyan pont van nálunk, hogy a tanárnak szabad keze van kerekítésnél és úgy osztályoz ahogy szeretne.

Azért megmondom őszintén oké, hogy én sem vagyok egy szent de ez már szándékos kib.aszáson alapuló dolog ami tanár részét illeti.

Anyumnak el mertem mondani ő még érez velem kapcsolatban empátiát de apukámtól nagyon félek. Egész nyárra az lenne programom, hogy reggeltől estig tanuljak és egyáltalán nem engedne kikapcsolódni amit azért nem tartok jó dolognak mert oké kell tanulni mindennapp 3 órát legalább én is ezt mondom ha már ez van de akkor is nyár van és nekem is járna egy kis kikapcsolódás. Még ha jóval kevesebb is de nekem is nyár van.

2021. jún. 7. 21:06
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:

Ja és kifelejtettem azt is még, hogy a dolgozatoknál olyanokra nem adott pontot amik még jók is voltak. Például egy fogalmazásnál beleírtam, hogy ez a 19. század elején volt és kihúzta és azt írta alá, hogy pontos évszámot kérek hónappal meg dátummal.

Meg volt egy olyan is, hogy kérem karikázza be a helyes állítás betűjelét és akkor már fáradt voltam dolgozat vége felé jártunk és nem betűjelet karikáztam be hanem az állítást. És akkor javítja és mondja János jöjjön ki.

Mondom tessék valami gond van? És akkor mondja, hogy én azt kértem, hogy a betűjelet karikázd be, így nem tudok erre pontot adni.

2021. jún. 8. 14:48
 52/59 anonim ***** válasza:
58%

Arra nem gondolsz, hogy az hozzáállásod miatt pikkel rád?

Nem válaszoltál a kérdésre, hogy próbáltál-e valamikor is a tanárral beszélni. Próbáltál? Mit mondott?

2021. jún. 8. 15:05
 53/59 anonim ***** válasza:
71%

Még mindig azt mondom hogy a tanárod jogosan akar megbuktatni.

Marhára készülhettél a tz re ha a részpontokjal is csak éppen hogy 3mas lett volna.

Ez nem matek h nem érted. Leülsz elolvasod párszor és kész!

Hiába állítod be a tanárodat gonosz szörnynek aki csak rád pikkel!

Gondolom ismeri a jellemedet

Ilyen húzás után (középsuliban emegyek picsogni ofőnek h bántanak brühüm) be is igazolódott h jól gondolta milyen ember vagy

2021. jún. 8. 15:14
 54/59 A kérdező kommentje:

jó igen tudom itt mindenki minden szabályt betartott az életében itt sose linkelt senki hanem mindenki felkelt reggel 7-kor és utána este 10-ig meg sem állt, egy percet nem pazarolt el az életéből.

Ezaz egyik.

A másik pedig, hogy inkább az ofőmhöz fordulok segítségért (ő is ezt kérte tőlünk ha gáz van akkor neki szóljunk) ha a tanér így bánik velem, hogy az osztályban mindenkinek megadja a részpontokat csak nekem nem.

Egy dolog biztos: ha ilyeneket csinál velem akkor nem lesz segítőkész abban, hogy átmenjek mert nem is az a célja hanem arra játszik, hogy bukjak meg ami gusztustalan még akkor is ha csaltam.

Azzal, hogy lepuskáztam az idei évet mert megvolt rá a lehetőségem (amivel nem csak én éltem mert az osztályátlag amikor bejártunk 3,4 volt és az online oktatás alatt ez felugrott 4,3-ra.)

Komolyan azthiszitek, hogy ez tisztességes munka volt mindenki részéről? Nagy túrót, de ha minden ilyennek utána mennének akkor sosem érnénk a dolog végére ezért is mondta az igazgató azt amit mikor ott bent beszéltünk 3-an.

És igen inkább szólok mert 11.es vagyok az utolsó nyaram lenne amikor hónapokig szabadságon vagyok úgymond és semmi kedvem ezt az utolsó nyaramba beépíteni a tanulást.

Szóval igen inkább megpróbálom kiharcolni, hogy engedjen át főleg ha mást is átenged rosszabb átlaggal.

Arról nem is beszélve, hogy nem tervzek továbbtanulni se egyetemre se főiskolára. Szakmára mennék majd ahol lehet majd, hogy be kell mutatni az érettségi bizonyítványt, hogy elkezdhessem a képzést (pl sportszervezés meg stb ezekhez be kell mutatnom de a kutyát nem fogja érdelni milyen jegyeim voltak). Az sem érdekel ha mindenből csak egy kettest hozok össze az is jó csak legyen meg az a hülye papír és nem érdekel milyen érdemjegyekkel.

2021. jún. 8. 15:55
 55/59 anonim ***** válasza:
68%

Nem azt írtuk h szentek vagyunk csupán azt h vállald a felelősséget.

Miért foglalkozol másokkal? (mellesleg a többiek gondolom nem ilyen flegma nemtörődömséggel kezelték a dolgot mikor jelenléti oktatás volt)

Gondolod munkában nem fog kivételezni a főnököd? Ha ott lzsta vagy és hanyag, a képességedhez mérten nem teszed a dolgodat akkor majd minden rendben lesz? Csak mert Julcsikának is lehet?

Milyen utolsó nyarad? Ha úgy is szakmára mész?

Az érettségidben az sem szerepel h meghúztak töriből és pótvizsgáznod kellett.

Pedig jó lenne beépíteni egy kis tanilást is. Attól h most kinyaltad magadnak h átengedjen, még következő évben megszoptat! Pláne az eszközeid miatt.

2021. jún. 8. 16:50
 56/59 anonim ***** válasza:
73%

Fuh, hát én el sem merem képzelni, hogy én mit kaptam volna anyáméktól, ha megbukok.

21F

2021. jún. 8. 18:58
 57/59 anonim ***** válasza:
46%
Remélem benne lesz a töritanár az érettségi bizottságban mikor szóbelizel jövőre.
2021. jún. 8. 20:59
 58/59 anonim ***** válasza:
51%
Patkány szinten vagy te is és a tanarod is. Ez nem a Garay gimi? Ott voltak ilyen szép stroyk
2021. jún. 8. 21:19
 59/59 anonim válasza:
98%

Kétszer megbuktam matekból,tompa agyam van,segghülye vagyok hozzá,3 hét tanulással átmentem.

De neked ajánlom hogy keress másik iskolát,egy normális tanár átrugdos

2021. jún. 9. 20:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!