Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megbuktam töriből de nem...

Megbuktam töriből de nem merem apukámnak elmondani mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tudom hibáztam de úgy érzem mmegmondom őszintén, hogy a tanár is kipécéztek még akkor is ha én sem játszottam szabályosan.

Ugye online oktatás volt az elején és nagyon stabil voltam (nem kitűnő arra azért figyeltem de egy ilyen 3-as) mert otthon lazán tudtam puskázni de aztán amikor vissza kellet menni a suliba akkor sajnos a töritanár észrevette, hogy a tudásom élőbe messze nem olyan mint online és direkt állandóan engem feleltetett és addig addig sikerült neki rontani az átlagomat így, hogy mindig engem hívott ki amíg végül buktatható lettem. Csakhogy érezzétek 1,81-es átlag jött ki nekem amivel megbuktatott és valakinek 1,70-re megadta a kettest az osztályomban és nem tudok vele mit kezdeni mert az iskola szabályzatban erről egy olyan pont van nálunk, hogy a tanárnak szabad keze van kerekítésnél és úgy osztályoz ahogy szeretne.

Azért megmondom őszintén oké, hogy én sem vagyok egy szent de ez már szándékos kib.aszáson alapuló dolog ami tanár részét illeti.

Anyumnak el mertem mondani ő még érez velem kapcsolatban empátiát de apukámtól nagyon félek. Egész nyárra az lenne programom, hogy reggeltől estig tanuljak és egyáltalán nem engedne kikapcsolódni amit azért nem tartok jó dolognak mert oké kell tanulni mindennapp 3 órát legalább én is ezt mondom ha már ez van de akkor is nyár van és nekem is járna egy kis kikapcsolódás. Még ha jóval kevesebb is de nekem is nyár van.

2021. jún. 7. 21:06
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
82%
Még mindig másra mutogatsz a sorozatos csalás után.. Te TÉNYLEG azt hiszed nem érdemelted meg? Esélyt kaptál hogy megtanuld amit kell, esélyt kaptál hogy bizonyíts. De te ebben csak támadást látsz...
2021. jún. 8. 00:44
 22/59 anonim ***** válasza:
77%
Én elhiszem hogy sértettnek érzed magad mert mondjuk más jobban járt, de ez nem lesz ám egyedülálló probléma a jövőben. És hidd el ez könnyen a javadra fordulhat. Amit érdemes megtenned hogy ha megbuksz hogy segítséget kérsz az adott tanártól. Abból te rosszul nem jöhetsz ki ha ott is gyökér akkor nem marad más mint mindent benyesni a könyvből. De ha elmondod neki hogy bánod amiért csaltál és szeretnél tiszta lappal indulni mit kell ehhez tenned, akkor mindenki becsülettel fog hozzád állni. Légy tökös de komolyan.
2021. jún. 8. 00:58
 23/59 anonim ***** válasza:
31%
Amúgy ez gimi vagy általános?
2021. jún. 8. 00:59
 24/59 anonim ***** válasza:
74%

"Csak olyanokat csinált, hogy téma záró dolgozattal bejött és előtte még engem gyorsan feleltetett"

A témazáróra készültél? Vagy az is egyes lett? Mennyit tanultál rá?

Elég fura, hogy a 3 fölötti átlagból 2 alatti lett ilyen rövid idő alatt heti 2 óra mellett. Egy normális jegyet sem szereztél május 10 óta?

Ha érezted, hogy rád szállt, miért nem fogtál hozzá tanulni?

2021. jún. 8. 02:37
 25/59 anonim ***** válasza:
56%

Lusta voltál tanulni online ha volt is élő online történelem órád azt sem figyelted gondolom ,ezt tanár észre vette mikor személyes tanításra került sor és felszólított te meg semmit nem tudtál.de legközelebbi órára sem kêszültél.

Megérdemelted bukást.

És le szidást is megérdemled majd amit ezért kapsz .

Én még büntetést is adnék neked.

2021. jún. 8. 05:21
 26/59 anonim ***** válasza:
74%
Ezt most megszívtad, de van ilyen. Nézz magadba, tanulj belőle és vállald a következményeket. Ne másokat hibáztass. Állj a szüleid elé, és mondd el hogy ez van, hogy hibaztál, és a terved az hogy heti mittudomén 10 órát/egy fejezetet tanulsz, és gondolják ki a büntetésed, állsz elébe. És kérd hogy ellenőrizzék, ha nem haladsz előre a megfelelő ütemben a tanulnivalóval, akkor kérj segítséget. Hidd el, jobban fogják értékelni, mint ha sunyítanál.
2021. jún. 8. 07:52
 27/59 anonim ***** válasza:
59%
Azért vastag bőr van a képeden, hogy még a tanárt hibáztatod. Még a mateknál azt mondanám oké hogy nem ment, mert online tényleg nehéz matekot tanulni. De a töri?! "mese" az egész, csak olvasni kellett volna. Ilyen hozzáállással, meg majd gondolom pótmeccsen is ilyen leszel, megbuktatnálak azt járd újra az osztályt, letörném a szarvadat az fix. Bakker engem a szégyen megölne, nem hogy még a tanárt hibáztassam az én lustaságom, leszaromdi hozzáállásom miatt?!
2021. jún. 8. 08:16
 28/59 A kérdező kommentje:

Na hálisten van fejlemény és visszaadta a reményemet, hogy vannak még segítőkész emberek ha valakivel igazságtalanság történik. Beszéltem az ofőmmel és elmondtam neki mindent, hogy valakit rosszabb átlaggal átenged az osztályban engem meg jobb átlaggal nem meg, hogy mindig engem hívott ki felelni meg akkor is feleltetett amikor dogát írtunk.

Azt mondta az ofőm, hogy nyugodjak meg ő foggal körömmel küzdeni fog azért, hogy a tanárt jobb belátásra bírja és ha nem sikerül akkor az igazgató elé fogja vinni az ügyet szóval ami rajta múlik azt megfogja tenni.

Közben nekem eszemmbe jutott még valami, egy petíciót irattam a tanár ellen az osztályban, hogy ki ért vagy nem ért egyet azzal, hogy engem megbuktat 1,81-el míg a másikat 1,70-el vígan átengedi. 30 fős osztály velem együtt tehát 29-en írták alá és mind a 29 azt írta alá, hogy nem ért egyet azzal, hogy engem megakar buktatni. Még az is ezt írta alá akit 1,70-el átengedett. Ezt is bemutattam az ofőmnek, hogy az osztály szempontjából is olyan döntést hozott ami nagyon nagy ellenszenvet váltott ki az osztályból is.

Azt mondta rendben ha úgy érzi, hogy szükséges ezt a petíciót is bemutatja hátha sikerül valamivel meggyőzni. Szóval most úgy állunk, hogy bent vagyok még és nap végén elmondja az ofőm, hogy mire jutott az üggyel kapcsolatban.

Addig meg itt vagyok bent

2021. jún. 8. 11:03
 29/59 anonim ***** válasza:
61%

Mintha a mai politikát látnám.

Nehogy bizonyitsd hogy jobbra is képes vagy. Inkabb harcolj a tanarral aki amugy jogosan baszik ki veled. Ebből látszik milyen fiatal lehetsz még. Majd felnősz és rájössz

2021. jún. 8. 11:43
 30/59 anonim ***** válasza:
58%
Te nem vagy normális kérdező de tényleg. Beköpöd a tanárt??? Ezután már pláne ki fog veled baxni, te mit képzelsz de tényleg? A belemet kitanultam volna a helyedben, csak hogy megmutassam mire vagyok képes. Ha ez ellenére is szemétkedett volna, azt mondom oké.
2021. jún. 8. 11:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!