Megbuktam matekból így most tanárhoz kell járnom egész nyáron. Mit tegyek ha ennek ellenére még túl is akarnak hajtani?
Járnon kell tanárhoz 1 héten 3x és eközben szüleimmel is kell gyakorolnom minden áldott nap. Az 1 héten 3x elmenni dolog még oké, de szerintem szüleim ezt túlzásba viszik..
15/f
Ne onnan közelítsd meg, hogy te mennyi tanulást vállalnál jó szívvel, hanem, hogy mennyi kellene ahhoz, hogy megtanuld az egész évi anyagot.
Szerintem reális a szüleid elképzelése, hogy mindennap gyakorolnod kell velük. Mivel nyilván dolgoznak, meg egyéb dolguk is van, ez napi egy, max. két óra gyakorlás lehet, ami teljesen korrekt.
A te érdeked, hogy megtanuld.
Gondolom, nem egész nap kell matekozni, így marad idő másra is.
Természetes, hogy a tanár mellett még otthon is kell gyakorolni, amiket átvettetek.
Mondjuk év közben is így kellett volna, otthon is tanulni, amit a suliban vettetek, ha nem megy egyedül, akkor segítséget kérni szülőktől, és akár korrepetálás is tanárral.
Szóval nem túlzás ez, hiszen megbuktál.
Pedagógiai okokból a szüleiddel értek egyet. A bukás miatt valamilyen "büntetés" kell neked. Nézd a jó oldalát! Ha gyakorolsz az ősökkel talán egy új oldalukról ismered meg majd őket (lehet, hogy érthetőbben magyarázzák el a matekot, mint a tanár).
Sok sikert a pótvizsgához és jó tanulást!
9 hónapnyi anyagot akarsz te megtanulni 2,5 hónap alatt heti 3 órába?
Ezt még te sem gondoltad komolyan. Tessék tanulni és komolyan venni végre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!