Jogosan esik rosszul? Anyum meghalt 10 honapja. Apa azota uj not keritett, engem meg joforman le se sz. R. Egesz hetvegekre eltunik, anelkul, hogy elotte egy szot is szolna.
Figyelt kérdés
A temetobe sem visz viragot, mondvan, nem er ra. Nyugdijas egyebkent. Tulreagalom, vagy ez tenyleg nem normalis dolog? Bocs az ekezetekert, telefonrol irok.2016. máj. 8. 16:06
1/27 anonim válasza:
Erre azt mondom, hogy mindenki másképp dolgozza fel a történteket. Lehet ő így próbálja. Nem kell egyből rosszra gondolni. Én biztos kevésbé fájdalmasan csinálnám.
2/27 A kérdező kommentje:
Ertem. Szoval az egyetlen gyermeke ignoralasa a termeszetes gyaszfeldolgozasi folyamat resze. Megnyugodtam.
2016. máj. 8. 16:14
3/27 anonim válasza:
Nem értem, miért ide írod ki a kérdésed. Meg egy csomóan ilyen jellegű kérdést írnak ide ki. Miért?
Nem lenne egyszerűbb a célszeméllyel leülni és megbeszélni?
4/27 A kérdező kommentje:
Talan, mert probaltam, de semmire sem jutottam? Es az oldal cime is kerdes feltevesre biztatott. Ne haragudj, hogy vegso elkeseredesemben erre vetemedtem.
2016. máj. 8. 16:21
5/27 anonim válasza:
Örülünk, ha megnyugodtál.
Akkor talán be is fejezheted a hisztizést.
6/27 A kérdező kommentje:
Eddig sem voltam ideges kedves utolso. Esetleg a kerdesre is valaszolnal? Elore is koszonom
2016. máj. 8. 16:34
7/27 anonim válasza:
Pedig te írtad, hogy megnyugodtál. Akkor csak ideges voltál előtte.
Nem nem válaszolnék a kérdésre, mert nincs érdemi kérdés.
Hisztizhetsz itt, csak semmi értelme.
Ha problémád van vele beszéld meg.
8/27 A kérdező kommentje:
Egyebkent pont erre vonatkpzik a kerdes, hogy a baj az en keszulekemben van? Azert tettem fel, mert mara beszeltuk meg apuval, hogy atugrunk hozza a volegenyemmel. Vittunk is neki egy csomo kajat meg mindent. Erre nincs otthon. Sokadik telefont felveszi es kozli,hogy elutaztak a baratnojevel videkre. De amugy koszonom az elsonek, o meg hasznalhato kommentet irt.
2016. máj. 8. 16:53
9/27 A kérdező kommentje:
Mar parszor megbeszeltuk. Fal meg borso kb.
2016. máj. 8. 16:56
10/27 anonim válasza:
Te meghallgattad, amit mondott (vagy mondani akart) neked, vagy csak monológot kívántál levágni?
Amúgy nem értem, hogy egy felnőtt (nyugdíjas!!) embernek miért kéne bárkitől engedélyt kérni arra, hogy elutazzon a barátnőjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!