Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon gonosz dolog lenne, ha...

Nagyon gonosz dolog lenne, ha megkérném a páromat, hogy csak hétvégékre hozza el a gyermekit a nyáron és ne fél szünetet töltsék nálunk?

Figyelt kérdés

A párom társként nagyon rendes, de apaként nem egy főnyeremény. Neki két gyermeke van az előző kapcsolatából és nekem is van három gyermekem a volt férjemtől. Én egyszerűen képtelen vagyok még 2 gyerekre folyamatosan odafigyelni, főleg úgy hogy nagy a korkülönbség. Az én gyermekeim 5 év alattiak, az övéi 12 év felettiek. Én az enyémekkel játszótérre járok, játszóházba, kirándulni, ami egyáltalán nem köti le az ő gyermekeit.

Ezért arra gondoltam, hogy megkérem, hogy csak a hétvégékre hozza át őket és akkor nekem könnyebb lenne programokat szervezni.

Szerintetek hogyan álljak neki ennek a megbeszélésnek?

2015. máj. 27. 13:20
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
86%
Ez már volt kérdés, nem is oly régen:)
2015. máj. 27. 13:21
 2/38 anonim ***** válasza:
61%
Ő úgy gondolja, hogy neked nem gond 5 gyerekkel egyedül otthon? Hát, tényleg nem egy főnyeremény apaként, ha szerinte ez semmiség.
2015. máj. 27. 13:21
 3/38 anonim ***** válasza:
64%
Majd aztán hatodszor is kérdezd meg, akkor hátha más válaszokat kapsz! NEM UNOD MÉG???
2015. máj. 27. 13:22
 4/38 A kérdező kommentje:
Én ezt most kérdeztem meg először!
2015. máj. 27. 13:23
 5/38 anonim ***** válasza:
93%

Ja, kellene ilyen rovat, hogy Állandó kérdések.

Akkor oda az ilyen mániákusok kiírhatnak EGYSZER!!!

2015. máj. 27. 13:24
 6/38 A kérdező kommentje:
Ő meg van róla győződve, hogy remek apa, de ez nem így van. Az exe is jobban örülne, ha nem a fél nyárra jönnének, ezt már finoman jelezte, persze a párom agyáig nem jutott el a célzás.
2015. máj. 27. 13:26
 7/38 A kérdező kommentje:
Remek, hogy lehordotok egy olyan dologért amiről nem én tehetek, de legalább a kérdésemre is válaszoljatok!
2015. máj. 27. 13:27
 8/38 anonim ***** válasza:
33%
Te annyira nem értesz a gyerekekhez, hogy csodálkozom hogy mit kezdesz a 3 gyerekeddel, már csak azért is mert 12 év feletti gyerekek kész főnyeremények ilyen picikhez. a picik csüngnek rajtuk, te meg simán meg tudsz főzni és egyéb dolgokat csinálni..
2015. máj. 27. 13:28
 9/38 anonim ***** válasza:
69%

Gondolom a te gyerekeid veletek élnek. A párod szinte az év minden napján velük van, tekintettel van rájuk, te meg még egy fél nyári szünetet se vagy hajlandó az övéivel tölteni?

Ha ennyire bénán nevel miért költöztél össze vele, hisz akkor a tieidre is rossz hatással van, nem?

Az egyetlen amire megkérheted, hogy külön programokat szervezzen a sajátjainak, mert sok egyszerre az 5-nek. Akkor ti is mentek oda ahova akartok meg ők is.

Vagy miért nem akkor jönnek amikor a tieid az apjuknál vannak? A párod gyerekeinek is járna néhány nap osztatlan figyelem.

Végső kérdés pedig:

Párodnak van bármilyen beleszólása abba,meghatározhatja-e, hogy a te gyerekeid mikor és mennyit vannak az apjukkal? Mert ha nincs akkor neked sincs jogod az övébe beleszólni. Gondold el fordítva hogy esne....

2015. máj. 27. 13:28
 10/38 anonim ***** válasza:
43%
12 éves gyerek egy 5 éves gyerekkel simán ellegózik. Most nem rég volt itt az unokaöcsém 5 éves, a lányom 12 1,5-2 órát simán el voltak.
2015. máj. 27. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!