Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon gonosz dolog lenne, ha...

Nagyon gonosz dolog lenne, ha megkérném a páromat, hogy csak hétvégékre hozza el a gyermekit a nyáron és ne fél szünetet töltsék nálunk?

Figyelt kérdés

A párom társként nagyon rendes, de apaként nem egy főnyeremény. Neki két gyermeke van az előző kapcsolatából és nekem is van három gyermekem a volt férjemtől. Én egyszerűen képtelen vagyok még 2 gyerekre folyamatosan odafigyelni, főleg úgy hogy nagy a korkülönbség. Az én gyermekeim 5 év alattiak, az övéi 12 év felettiek. Én az enyémekkel játszótérre járok, játszóházba, kirándulni, ami egyáltalán nem köti le az ő gyermekeit.

Ezért arra gondoltam, hogy megkérem, hogy csak a hétvégékre hozza át őket és akkor nekem könnyebb lenne programokat szervezni.

Szerintetek hogyan álljak neki ennek a megbeszélésnek?

2015. máj. 27. 13:20
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
74%

Akkor menjen el a férjed a két nagyobbik gyerekkel nyaralni ...ide-oda . Tök természetes ,hogy gondoskodni ,és együtt lenni akar a gyerekeivel ! Vagy te utazz le a gyerekeiddel a szüleidhez stb ..

Amit te írsz ,az nonszensz ...nem így működik ! Ha ő elviseli a te gyerekeidet ,sőt anyagilag is àldoz ràjuk ,akkor neked egy szavad se legyen ! Becsüld a pàrod ..mert nem sokan akarnànak egy nőt hàrom puttonnyal !!!!

2015. máj. 27. 13:30
 12/38 anonim válasza:
38%

Mire érted,hogy a párod apaként nem egy főnyeremény?

Az ő saját gyerekei akarnak egyáltalán fél nyarat ott tölteni nálatok?

2015. máj. 27. 13:32
 13/38 anonim ***** válasza:
85%
Te lemondanál a gyerekeiddel töltött időről az ő kedvéért?
2015. máj. 27. 13:36
 14/38 piroska és a farkas ***** válasza:
68%
Valamit tisztázzunk! a párod úgy gondolja, hogy elhozza a gyerekeket, akikkel te heteken keresztül eltöltesz minden napot amig ő dolgozik, és kb csak este ér haza, vagy kivesz 2 hét szabit mondjuk, és ugyanúgy részese lesz a gyerekekkel töltött feladatoknak, mint Te? Mert egyrészt ha otthon sem lesz, akkor nincs értelme, h a gyerekei menjenek, hiszen a meglévő kicsik még csak nem is féltestvéreik. ha meg otthon lesz, akkor evidens - kéne, hogy legyen - hogy ezen az egészen ő törje a fejét. Egyébként nekem ugyan csak 1 gyerekem van még, de azért annak is gratulálok, aki szerint mindegy, hogy 3 vagy 5.
2015. máj. 27. 13:42
 15/38 A kérdező kommentje:

Igen, a kicsik mellett simán megcsinálok mindent, de az ő gyermekei nincsenek hozzászokva, hogy egyedül is el kell lenniük, még elaludni is csak úgy tudnak, ha ott ülök a szobájukban, ami 12 és 14 éves gyerekeknél azért egy kicsit már durva. Az apjuk nem szokott velük sehová menni, mert 10 perc után kiborítják és ilyenkor enyém a pálya. Ezért is ért véget a kapcsolata, mert a gyerekek anyja besokallt.

Ilyenkor szabit szokott kivenni a párom, de inkább ő akar pihenni és nem a gyerekek miatt van itthon.

A volt férjem és a szülei a szomszédaink, napi szinten vannak velük a gyerekek, de hosszabban csak hétvégére viszi el őket az apjuk. A páromat nem apa pótléknak választottam. Pont azért kellene a hétvégén jönniük a gyerekeinek, mert akkor el tudok velük kalandparkba, moziba és egyéb helyekre, de hétköznap nem.

Lego és duplo, jó is lenne mert van itthon egy kisebb hadseregnek való, de az fiús játék és olyat lányok nem játszanak...

2015. máj. 27. 13:45
 16/38 anonim ***** válasza:
83%

*Lego és duplo, jó is lenne mert van itthon egy kisebb hadseregnek való, de az fiús játék és olyat lányok nem játszanak...

A lányok nagyon is szeretik a Lego-t (fejleszti is őket egyébként) sőt tovább megyek a csajok szeretnek matchboxozni is és focizni is.

2015. máj. 27. 13:56
 17/38 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem nem nagy kérés. Ha jól értem a párod dolgozik nyáron, nem tud a gyerekeivel lenni, neked kell velük foglalkozni és azért ennyi gyerek nem kis feladat. A szabadságát töltse a gyerekeivel és azt teljes értékűen. Ha csak te vagy el az ő gyerekeivel attól csak te fáradsz el, az apjukkal nem lesznek együtt, nem sok értelme van. Szerintem nem kell feltétlen betartani ezt a fele szünidőt az apjukkal kell tölteni szabályt, egyébként lehet, hogy két ilyen nagy gyereknek sincs kedve ehhez és inkább otthon lennének az anyjukkal, elmászkálnának a barátaikkal, nem hiszem, hogy 3 pici gyerek szórakoztató nekik.
2015. máj. 27. 13:58
 18/38 anonim ***** válasza:
58%

Az ilyen "nagyok" szeretik a kicsiket, és törődnek velük. A kicsik meg mint a mágnes csapódnak hozzájuk, és úgy néznek fel rájuk, hogy csuda.

Az tény, hogy a kicsik a nagyokat mindig lefárasztják, de ez csak a szülőnek jó, mert olyankor nem akarnak menőkézni, hanem örülnek ha elbujhatnak a "barlangjukba" zenét hallgatni, olvasni:D

2015. máj. 27. 14:01
 19/38 A kérdező kommentje:

"A lányok nagyon is szeretik a Lego-t (fejleszti is őket egyébként) sőt tovább megyek a csajok szeretnek matchboxozni is és focizni is."

Igen, ezzel én is így voltam, de ők erre azt mondták, hogy az fiús és ők nem fognak ilyennel foglalkozni, pedig még lányos legót (friends) is beszereztem nekik, de azt is elajándékozták a már leírt indokkal.

2015. máj. 27. 14:03
 20/38 anonim ***** válasza:
43%

Aki felrója az apának hogy dolgozik, igaza van! Maradjon otthon, majd anyuka eltartja magát meg a három gyereket!

BRAVÓ!

2015. máj. 27. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!