Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon gonosz dolog lenne, ha...

Nagyon gonosz dolog lenne, ha megkérném a páromat, hogy csak hétvégékre hozza el a gyermekit a nyáron és ne fél szünetet töltsék nálunk?

Figyelt kérdés

A párom társként nagyon rendes, de apaként nem egy főnyeremény. Neki két gyermeke van az előző kapcsolatából és nekem is van három gyermekem a volt férjemtől. Én egyszerűen képtelen vagyok még 2 gyerekre folyamatosan odafigyelni, főleg úgy hogy nagy a korkülönbség. Az én gyermekeim 5 év alattiak, az övéi 12 év felettiek. Én az enyémekkel játszótérre járok, játszóházba, kirándulni, ami egyáltalán nem köti le az ő gyermekeit.

Ezért arra gondoltam, hogy megkérem, hogy csak a hétvégékre hozza át őket és akkor nekem könnyebb lenne programokat szervezni.

Szerintetek hogyan álljak neki ennek a megbeszélésnek?

2015. máj. 27. 13:20
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
81%
Nézd, szolhatsz neki, csak ne lepodj meg, ha a válasz a "te gyerekeid állandóan itt vannak " lesz.
2015. máj. 27. 14:18
 22/38 anonim ***** válasza:
23%
Én simán kivágnálak a 3 gyerekeddel együtt. Akkor példának okáért mihez kezdenél?
2015. máj. 27. 14:24
 23/38 anonim ***** válasza:
81%

Többi válaszolóval nem értek egyet.

Az oké hogy legyenek ott az ő gyerekei, de ne a te nyakadba legyenek már sózva.

Ő legyen el velük, meg te is egy kicsit de nem hozzád jönnek.

Vagy legyenek el maguknak a 14 éves gyerekek vagy az apjuk foglalkozzon velük. Neked van 3 gyereked amivel el lehetsz. Ő meg foglalkozzon a 2 sajátjával ha már ott lesznek ne a te nyakadba varja.

2015. máj. 27. 14:28
 24/38 anonim ***** válasza:
30%
Valószínűleg a kérdező párja vállalta őt a 3 gyerekével együtt, úgyhogy nem tudom, hogy emiatt miért kell beszólogatni neki.
2015. máj. 27. 14:29
 25/38 anonim ***** válasza:
57%

Igen, undorítóan gonosz lenne.

Az viszont nem, ha azt kérnéd, hogy ő foglalkozzon a gyerekeivel.

2015. máj. 27. 14:32
 26/38 anonim ***** válasza:
69%

A lusta apák rendesen lepontoznak mindenki aki szerint nekik is foglalkozni kell a gyerekkel:)

Gondolom nem azért írja hogy nem egy főnyeremény a férj mert a kérdező gyerekeit agyba főbe viszi ide oda és nem lehet tőlük elszakítani.

Ha nem akar foglalkozni velük akkor nem értem miért sózza őket a te nyakadba, főleg hogy 14 évesek akkor már csak tudják hogy akarnak-e ott lenni egy nyarat vagy sem.

Szerintem ha ott lesznek meg ellesznek maguknak is. Engem 6 éves koromtól magamra hagytak itthon és láss csodát nem haltam meg. Ők 14 évesen nem fognak eltűnni...

2015. máj. 27. 14:42
 27/38 anonim ***** válasza:
33%
"A lusta apák" eltartják a feleségük 3 (három) gyerekét + a feleségüket! A lusta feleségek mit is tesznek ezalatt?
2015. máj. 27. 14:46
 28/38 anonim ***** válasza:
44%
A feleség miért lusta, azért mert feltehetően gyesen van 3 gyerekkel? Beteg emberek járnak ide, gáz.
2015. máj. 27. 14:50
 29/38 anonim ***** válasza:
32%

Eltartják a feleségük 3 gyerekét?

Ember szerintem gondolkozz:)

Ha otthon van GYES-en akkor kap fizetést, de ha nincs akkor is kapja a 3 gyerek után az igazi apától a támogatást. Szerinted csak gyereket csinálnak és ott hagyják vagy mi? A bíróság kő keményen megszabja mennyit kell fizetni gyerekenként:)

2015. máj. 27. 14:50
 30/38 anonim ***** válasza:
11%

Te aztán a lustaság mintapéldája vagy a többivel együtt aki téged felpontozott.

Három 4 éves gyerek szerinted mennyibe kerül egy hónapban? Nem hinném hogy 40-45-ből nem lehet őket etetni meg ruházni ez pedig szimplán a gyerektartás alaphangon 3 gyerek után.

Szóval nem kell a mártírt játszani, mert nem költ többet a gyerekre aki ,,eltartja'':)

Ennyit a nagy feláldozásáról a lusta apukáknak:)

2015. máj. 27. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!