Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan esik rosszul? Anyum...

Jogosan esik rosszul? Anyum meghalt 10 honapja. Apa azota uj not keritett, engem meg joforman le se sz. R. Egesz hetvegekre eltunik, anelkul, hogy elotte egy szot is szolna.

Figyelt kérdés
A temetobe sem visz viragot, mondvan, nem er ra. Nyugdijas egyebkent. Tulreagalom, vagy ez tenyleg nem normalis dolog? Bocs az ekezetekert, telefonrol irok.
2016. máj. 8. 16:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
30%
Igen, a tiedben, azt hittem ez már egyértelmű.
2016. máj. 8. 17:13
 12/27 A kérdező kommentje:
Mert Te elmesz otthonrol mikor mar leszerveztel magadhoz egy csaladi programot? Ha igen, akkor nem kerdeztem semmit. Apum tartott monologot pl: vigyem anyum cuccait el ahova akarom, meg telefonaljak minden nap, hogy tudja jol vagyok, o nem hiv, mert az penzbe kerul. Nekem is, pedig a fizum nincs annyi, mint az o nyugdija. De latom felesleges volt kerdest feltenni. A front ma rahuzodott az idegekre. A normalis hozzaszolasokat koszonom meg egyszer
2016. máj. 8. 17:15
 13/27 anonim ***** válasza:
Együtt élsz édesapáddal? Hány éves vagy?
2016. máj. 8. 17:20
 14/27 A kérdező kommentje:
Nem elunk egyutt. En sokaig dolgozok estenken, ugyhogy csak hetvegente talalkozunk. Akkor se mindig sikerul. 30 leszek, de mindig nagyon kotodtem a szuleimhez, ok is hozzam. Anyu halalaval valami elszakadt, felek, hogy aput is elveszitem. Aki szerint ez hiszti, az nem tudja milyen szulot elvesziteni
2016. máj. 8. 17:25
 15/27 anonim ***** válasza:
Ez az egész édesanyád halála óta van így?
2016. máj. 8. 17:32
 16/27 A kérdező kommentje:
Igen. Ezert nem ertem, olyan gyorsan valtozik. A mamakat sem latogatja azota. Az anyukajat sem sajnos.
2016. máj. 8. 17:35
 17/27 A kérdező kommentje:
Mindig lepasszolja, hogy majd, meet nem er ra. En megyek melo, tanfolyam utan masik varosba mamkat latogatni. Mar ha a melo nem akadalyoz meg benne. Es a temetobe is csak en jarok anyahoz. De ezek szerint ez igy termeszetes :(
2016. máj. 8. 17:40
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem termeszetes de mindenki másképp gyászol lehet hogy ő igy akarja feldolgozni hagyni kell egy kicsit . Hagy csináljon amit jónak lát aztán ha lecseng szerintem vissza áll minden a normaális kerék vágásba .. Meg sokan nem szeretnek temetőbe járni nem csak ott emlékezhet meg anyudra lehet ha maga van sokat gondol.rá én is opyan vagyok temetőbe nem szivesen járok
2016. máj. 8. 17:54
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Megértem, hogy rosszul esik neked, de adj neki egy kis időt. Valószínűleg egyelőre küzd a feldolgozással, és neki sem könnyű. És sajnos néha azokat bántjuk meg, akik fontosak nekünk. Kívánom, hogy mielőbb rendeződjön a kapcsolatotok.
2016. máj. 8. 17:55
 20/27 anonim ***** válasza:
Egyébként én sem járok temetőbe, csak nagyon ritkán. Kétévente. A szeretett rokonnak csak a maradványa van ott, ő maga a szívemben van. A nagyszüleim szórásos temetést kértek, a szüleim is így rendelkeztek.
2016. máj. 8. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!