Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megbuktam matekból így most...

Megbuktam matekból így most tanárhoz kell járnom egész nyáron. Mit tegyek ha ennek ellenére még túl is akarnak hajtani?

Figyelt kérdés

Járnon kell tanárhoz 1 héten 3x és eközben szüleimmel is kell gyakorolnom minden áldott nap. Az 1 héten 3x elmenni dolog még oké, de szerintem szüleim ezt túlzásba viszik..

15/f

2016. jún. 27. 10:20
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
20: gyakorlatilag ugyanazt írtad le, mint ami sokkal régebben velem is történt, de nekem nyolcadikban. Igen, nem mindenki matekzseni, de hármasra azért egy jó tanárral meg lehet tanulni. Szánd rá azt az napi egy órát és vizsgázz le, meg tudod csinálni!
2016. jún. 29. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!