Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megbuktam töriből de nem...

Megbuktam töriből de nem merem apukámnak elmondani mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tudom hibáztam de úgy érzem mmegmondom őszintén, hogy a tanár is kipécéztek még akkor is ha én sem játszottam szabályosan.

Ugye online oktatás volt az elején és nagyon stabil voltam (nem kitűnő arra azért figyeltem de egy ilyen 3-as) mert otthon lazán tudtam puskázni de aztán amikor vissza kellet menni a suliba akkor sajnos a töritanár észrevette, hogy a tudásom élőbe messze nem olyan mint online és direkt állandóan engem feleltetett és addig addig sikerült neki rontani az átlagomat így, hogy mindig engem hívott ki amíg végül buktatható lettem. Csakhogy érezzétek 1,81-es átlag jött ki nekem amivel megbuktatott és valakinek 1,70-re megadta a kettest az osztályomban és nem tudok vele mit kezdeni mert az iskola szabályzatban erről egy olyan pont van nálunk, hogy a tanárnak szabad keze van kerekítésnél és úgy osztályoz ahogy szeretne.

Azért megmondom őszintén oké, hogy én sem vagyok egy szent de ez már szándékos kib.aszáson alapuló dolog ami tanár részét illeti.

Anyumnak el mertem mondani ő még érez velem kapcsolatban empátiát de apukámtól nagyon félek. Egész nyárra az lenne programom, hogy reggeltől estig tanuljak és egyáltalán nem engedne kikapcsolódni amit azért nem tartok jó dolognak mert oké kell tanulni mindennapp 3 órát legalább én is ezt mondom ha már ez van de akkor is nyár van és nekem is járna egy kis kikapcsolódás. Még ha jóval kevesebb is de nekem is nyár van.

2021. jún. 7. 21:06
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
95%
Kemény lesz a jövő éved ha átenged, kösd fel a gatyád.
2021. jún. 8. 12:37
 32/59 anonim ***** válasza:
70%
Én a helyében iskolát váltanék ezután....
2021. jún. 8. 12:45
 33/59 anonim ***** válasza:
79%

Egy válaszodból sem jön le, hogy te aztán mindent megpróbáltál, tanultál, igyekeztél. Az nem jutott eszedbe, hogy esetleg a töri tanárral beszélhettél volna? Bocsánatot kérhettél volna, hogy csaltál? Helyette felajánlottad volna, hogy az online idő alatt tanult részeket megtanulod, és felelsz belőlük élőben? Lehet, elkerülhetted volna ezt az egész helyzetet.

Már bocs, de szerinted melyik tanár nézi azt mosolyogva, hogy csalsz, és utána sem készülsz, akárhányszor kihív?

Lehet, hogy az 1,70 átlagú osztálytársadon legalább látszott az igyekezet, te meg szartál az egészre.

Beszéltél vele egyszer is? Megkérdezted, hogy mit tanulj meg? Mit tegyél, hogy javíthass?

Ehelyett inkább elkezded hátulról támadni. Az osztályfőnököd is csodás, hogy minden szavad csak úgy elhiszi és neked ad igazat, ahelyett, hogy utána járna, hogy mi a helyzet. Kicsit későn jut már eszedbe, hogy gond van.

Egyetértek az kommentelők többségével. Megérdemled a sorsod, az utolsó húzásod meg nagyon gáz. Ha a fentieket mind megtetted volna, és utána is szívat a tanár, akkor még azt mondanám, hogy oké, segítséget kértél. De ez így csak szimplán pofátlanság.

2021. jún. 8. 13:10
 34/59 anonim ***** válasza:
77%

Ezzel max azt érted el hogy a másik gyereket is elkaszálja évvégén.

Gratulálok.

Ha megdöglött a lovam dögöljön meg a szomszédé is.

Az ofőd meg lehet csak bekamuzta a dolgot, h hagyd békén.

Miért mit mondana az igazgatónak? Ha egyszer a jegyeid alapján bukta van, a kerekítést illetően a tanár dönt a stabályzatotik alapján.

Tegyen kivételt veled, mert TE TE vagy?!

Kis pont vagy te hidd el

2021. jún. 8. 13:21
 35/59 A kérdező kommentje:

Na kész van minden most jöttem ki az igazgatói irodából. Az ofőm nem tudta egy maga meggyőzni ezért bementek az igazgatóhoz és behívtak engem is. Elmondtuk az álláspontjainkat és az igazgató lényegében annyit reagált, hogy bizonyítani konkrétan nem lehet azt, hogy puskáztam de, hogy egyébként tudja, hogy csaltam mert diákok 80%-90%-a él az otthoni puskázás lehetőségeivel ezért ezen az alapon majdnem az egész iskolát meg lehetne buktatni szóval ebből ügyet csinálni felesleges mert sok rossz tanulónak feljavult az átlaga az online oktatás alatt. Illetve a petícióm is be lett mutatva (ekkor már olyan vörös lett a tanár feje, hogy köpni nyelni nem tudott, hogy gyakorlatilag 29-0 az én javamra az osztályban és senki nem értett azzal egyet, hogy megbuktatott).

És akkor az ofőm meg az igazgató is mondta, hogy oké, hogy az iskola szabályzatban az van rögzítve, hogy a tanár a kerekítésnél szabad kezet kap de nem arra kap szabad kezet, hogy ilyen elfogultan osztályozzon szóval ha az 1,70-est átengedte tessék átengedni az 1,81.est is mellesleg biztos lehet benne, hogy az 1,70-es is csalt.

És akkor erre vett egy mély levegőt, nyelt egy nagyot és azzal piros fejével megbántott hangon annyit mondott, hogy: Rendben, ahogy gondolják.

2021. jún. 8. 13:23
 36/59 anonim ***** válasza:
57%

Ha ez valóban igaz, (ami nekem már gyanús. Vagy ez is példája a "remek oktatási rendszerünknek)

Akkor bízom benne hogy a következő évben nem csak ez a tanár, de a többi is szivatni fog orrba szájba

2021. jún. 8. 13:27
 37/59 anonim ***** válasza:
73%
Most vágtad el magad.... a következő tanéved maga lesz a pokol, mert remélem nem hiszed azt, hogy nem fogják a tanárok ezt egymás között megbeszélni. Én a helyedben keresnék másik iskolát.
2021. jún. 8. 13:30
 38/59 anonim ***** válasza:
47%
Ja, persze a tanár a szenyó, te meg az angyalka, aha. Meséld másnak. TE nem készültél az órákra, mégis mit vársz?
2021. jún. 8. 13:37
 39/59 anonim ***** válasza:
52%
Ezek után elfelejtheted, hogy átmész bármikor is, ahol ő vizsgáztat. Hányinger alak vagy.
2021. jún. 8. 13:39
 40/59 A kérdező kommentje:
38. ha elmondod, hogy készüljek abból, hogy random kihív engem felelni és 1-től a 150-ik oldalig bármit kérdezhet és ezt játsza el velem minden óránkon kíváncsi vagyok, hogy erre hogyan tud egy átlagos diák felkészülni.
2021. jún. 8. 13:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!