Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha anyám ad pénzt akkor el...

Ha anyám ad pénzt akkor el kell fogadnom?

Figyelt kérdés
Középsuliban járok és anyám minden nap 800ft adott és apám elkezdte számolgatni hogy 10 nap 8 ezer és én már csak 300ft ot vettem el anyámtól de anyám veszekedett velem apám előtt hogy azért nem veszem el mert apám szólt hogy sokat ad szerintetek kinek van igaza?
2021. jún. 2. 19:36
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
57%

10

En nem mondtam hogy gazdag, csak hogy gazdagabba szulethettem volna...

csak rossz igy visszagondolni, hogy mennyi dologbol maradtam ki csak azert mert nincs penz...

2021. jún. 2. 19:58
 12/37 anonim ***** válasza:
78%
Én meg azt nem értem, hogy mi ez a nagy kerek szemmel csodálkozás a 800 Ft-on (baszki a koldusnak majdnem ennyit adok, nem hogy a gyerekemnek ha lenne) amikor itt mindenki 1 milliót keres havonta, és Mercedessel furikázik.
2021. jún. 2. 20:00
 13/37 anonim ***** válasza:
53%

4-es

3-mas kommenteben szerintem a volt osztalytarsaimhoz nem tizezreket vagtak hozzajuk hanem ha evente nezzuk akkor 1 - 1.5 milliot.

Es meg szo sem volt karacsonyrol meg gyereknap meg szulinap.

2021. jún. 2. 20:00
 14/37 anonim ***** válasza:
89%
De most miért téma az, hogy neked régen mennyit adtak? Szerintem senkit se izgat.
2021. jún. 2. 20:04
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Mért ne fogadnád el? Nem értem a problémát! A szüleid rajtad keresztül veszekednek egymással?
2021. jún. 2. 20:06
 16/37 anonim ***** válasza:
15%
#14 viszonyítási alapnak hívják. Na, na is tanultál valamit :)
2021. jún. 2. 20:08
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
De miért kéne viszonyítani bármihez is? Nem kérdezte, hogy mi mennyit kaptunk anno, szerintem nem is érdekli, te meg itt lovagolsz rajta.
2021. jún. 2. 20:11
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

#16, tök jó, de tényleg senki nem kérdezett rá azokra a dolgokra, amikről te írtál. Ráadásul még ha egyetlen kommentben foglaltad volna össze ezt a sok marhaságot, akkor azt mondom, oké, de az itteni hozzászólások felét te írtad.

A kérdésre válaszolva: fogadd el nyugodtan a pénzt.

2021. jún. 2. 20:12
 19/37 anonim ***** válasza:
82%
Ha tudod, hogy a szüleid hogy állnak anyagilag, akkor azt fogadd el, akinek igaza van. Lehet, hogy a vírus miatt most nekik is össze kell húzniuk a nadrág szíjjat, ezért számolgatott apukád. Anyukád meg nem akarja, hogy kevesebbet kapj, ezért veszekszenek. Ez csak egy feltevés, de ezt te tudod, hogy miért lettek ezek az anyagi elszámolások.
2021. jún. 2. 20:24
 20/37 anonim ***** válasza:
93%

13-as, és? Megtehették. Ennyi erővel egyébként te se panaszkodj, mert Nigériában víz nem jut a gyerekeknek, nemhogy heti egy csoki. Feleslegesen panaszkodsz, offolsz és szítod burkoltan a feszültséget. Nem az átlagos (mert az általad leírt szint nem gazdag) gyerekek vagy a szüleik tehetnek arról, hogy te szegény voltál.

Kérdező, normál anyagi körülmények közt nem sok napi 800 Ft, gyakorlatilag tényleg egy kisebb jól megtöltött (nem egy szelet parizeres) szendvics meg egy üdítő ára, na jó, talán veszel belőle egy kis csokit is, ha nálatok jók az árak a büfében. De ennyi, nálunk már egy kifőzdei menü is legalább 1000 Ft-nál kezdődik.

Ha a szüleidnek megterhelő ez anyagilag, vigyél otthonról szendvicseket, bár normális felvágottal, egy-két zöldséggel megtöltve az se lesz nagyon kevesebb napi szintre lebontva.

2021. jún. 2. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!