Nekem el kell fogadnom, hogy anyósom idehozza a mostohaunokáját is?
Figyelt kérdés
A férjem öccse egy gyerekes nõvel él. A gyerek sokat jár kézrõl kézre. Anyósom is fog rá vigyázni nyáron egy hetet. Nálunk is jönni akar egy-egy hétre. Több szabit nem tud kivenni állítólag. Nekem nincs gondom azzal, ha jön, unokázzon, elvinni még nem viheti. De most mondta, hogy ô úgy gondolta, hogy jön egy hétre egyedül, majd következõ hónapban a másik gyereket is hozná. Tudom, hogy náluk divat ez a nagy családosdi, mert a gyerekre a mâsik mostohaanyja is sokat vigyáz, viszi magával rokonokhoz, férje is sokat van a gyerekkel, de ott nincs igazi unoka. Nekem ez így fura. A rendes nagyszülei is foglalkoznak vele, meg lehetne oldani a családon belül a nyarat. Anyósom erõlteti, hogy hozná.2014. máj. 2. 13:10
2/37 anonim válasza:
Most tényleg olyan nagy ez a probléma?
3/37 anonim válasza:
Tiedre vigyazzon, masera ne? Anyosod a mostohaunokajat is ugy veszi mint a tiedet. Jo asszony.
4/37 anonim válasza:
Nem kell elfogadnom, de az ő kérését is számba kellene venned. Lehet ő saját unokájaként szereti ezt a gyereket. Mert van ilyen is.
5/37 anonim válasza:
Nem igazán értelek. Ez csak annyit jelent hogy úgy szereti őt is mintha saját vér szerinti unokája lennne. Ezzel szerintem semmi gond nincs. Te miért nem tudod őt elfogadni?
6/37 anonim válasza:
Esetleg ha hasonló korúak a gyerekek, biztos szívesen játszanak majd együtt.
7/37 A kérdező kommentje:
Az enyém 3 és fél és lány. A másik gyerek 6 és fiú. A másikkal egy városban él, máskor is vigyáz rá. Az enyémet így is ritkán látja
2014. máj. 2. 13:20
8/37 anonim válasza:
Irigy, feltekeny dog vagy. Ennyi.
9/37 anonim válasza:
Nekem furcsa a kérdés egyáltalán.
És ha az a gyerek a férjed öccséé lenne, akkor sem jöhetne?
Vagy mi a bajod pontosan? Nem szívleled a kisfiút? Zavar, hogy nem a férjed öccse az apja?
Nekem egy kicsit szívtelennek, vagyis inkább ridegnek tűnsz.
10/37 A kérdező kommentje:
Én elfogadom, de ha saját unoka lenne is zokonesne, bármikor vele lehet. De mivel lányom unokatestvére lenne más lenne a helyzet. De nem is rokongyerek, bármikor szakíthatnak. Ha nem lenne hova tenni, akkor is megérteném, de gyakorlatilag 4 nagyszülõ páros jut rá. És elvált szülõk. Tehát nm szükséges anyósom segítsége
2014. máj. 2. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!