Nekem el kell fogadnom, hogy anyósom idehozza a mostohaunokáját is?
Kerdezo te egy tipikus buta anya vagy.
A tobbiek mar reszleteztek, hogy miert.
miért baj az h a gyerekednek lesz egy másik gyerek mint társaság
biztos h a gyereked is jobban fogja érezni magát
am a féltékenység nem jó dolog
pláne nem egy gyerekkel szemben
és győzd meg a pasidat h hülyeség h nem engedi a gyereket át !
ennyi idősen simán ki bírnak 1-2 napot vagy akár többet is
de amint látom ti a gyerekek magatoknak nevelitek és nem az életnek !
és nem kell elfogadnod
ellenben ha azt akarod h a nagyi többet lássa az unokáját akkor ebbe bele kell egyezned !
33, olvasni tudni kell :)
"De most mondta, hogy ô úgy gondolta, hogy jön egy hétre egyedül, majd következõ hónapban a másik gyereket is hozná."
Kérdező, gyorsabban megértettük volna a lényeget, ha képes lennél olyan leírást adni a problémáról, amiben minimális szinten tükröződik a logika és a nyelvhelyesség. Őszintén szólva így hajnali négy óra tájékán a válaszolók kommentjeiből fogtam fel, mi is a gondod valójában. Ha használható választ akarsz kapni, szedd össze a gondolataidat és írd le értelmesen, mert lehet, hogy te vágod a szitut, de mi nem ismerjük a körülményeidet.
Jó tudom, most jön az a rész, amikor azt mondod, telefonról írsz. Az úgyis mindenre mentség manapság.
Azt meg tudom érteni, hogy nem akarod, hogy egy számodra idegen gyerek is ott legyen, mert anyám is pont így gondolkodna, ahogy te, szóval ismerem az ilyesféle mentalitást, de ha anyósod meg tudná osztani a figyelmét úgy, hogy ezzel nem bántja meg a te gyerekeidet, akkor akár még szórakoztatóbb is lehet az az időszak. Minden a te gyerekhez való hozzáállásodon és az anyósodon múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!