Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mire gondolnátok, ha a 16-18...

Mire gondolnátok, ha a 16-18 év körüli lányotoknak a Måneskin lenne a kedvenc bandája?

Figyelt kérdés
2021. máj. 31. 18:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
39%
Kicsit a Palaye Royale-hoz hasonlítanak, mindenesetre nem túl egyediek, hallgass meg egy Diablo Swing Orchestra - A Tapdancer's Dilema vagy egy Exit Strategy Of A Wrecking Ball számot, nyílván hozzájuk is lehet hasonlóakat találni, de közben a saját stílusukban mégis nagyon egyediek ezzel a Swing-Metál hangzással.
2021. jún. 1. 13:38
 22/26 anonim ***** válasza:
43%
Én kifejezetten szeretem a zenéjüket, nem lenne vele semmi bajom. Azt nem kultiválnám mondjuk, ha olyan tekintetben akarná őket utánozni, hogy suliba, 15-6 évesen sokat mutató ruhákban jelenne meg és cigizne meg inna. Ha 20-25 évesen olyan a személyisége, stílusa, felőlem.
2021. jún. 4. 12:26
 23/26 anonim válasza:
100%
A banda azt képviseli, hogy ne hallgassunk a negatív véleményekre, merjünk önmagunk lenni, bízzunk magunkban, dolgozzunk keményen és valósítsuk meg a vágyainkat. Lehet, hogy néha extrém a megjelenésük, de a magánéletben nagyon értelmes, éretten gondolkodó fiatalokról van szó, akik ellent mondtak a sztereotípiáknak, keresték a lehetőségeket és most a világ hírnév küszöbén állnak. Én azt szeretem bennük, hogy nagyon sok fajta zenét játszanak, vannak keményebb rock dalok, lazább latin dalok, komoly mondanivalóval rendelkező balladák stb. Szerintem nagyon jó ha a lányodnak tetszenek, jó ízlése van, én a helyedben büszke lennék rá és örülnék neki, hogy egy minőségi együttest választott kedvencének <3
2021. jún. 5. 22:15
 24/26 anonim válasza:
100%
teljes mértékben egyetértek az előzővel, szerintem kifejezetten van stílusuk, amit nem félnek megmutatni és ez véleményem szerint nagyon értékelendő. tényleg van móndandója szinte minden számuknak, úgyhogy én is büszke lennék rá.:D
2021. aug. 16. 22:01
 25/26 anonim válasza:
100%
teljes mértékben egyetértek az előzővel, szerintem kifejezetten van stílusuk, amit nem félnek megmutatni és ez véleményem szerint nagyon értékelendő. tényleg van mondandója szinte minden számuknak, úgyhogy én is büszke lennék rá.:D
2021. aug. 16. 22:03
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
A 14 éves lányom kedvence. Nem ismertem őket korábban, és egész jók. Még kissé talán kiforratlanok, de 50 éve a Pink Floyd meg a Rolling Stones is az volt. Az életvitelük valószínűleg nem példaértékű egy tinilány számára, de a mi kedvenceink se éltek követendő életet, mégsem váltunk olyanná.
2021. aug. 17. 20:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!