Mire gondolnátok, ha a 16-18 év körüli lányotoknak a Måneskin lenne a kedvenc bandája?
Figyelt kérdés
2021. máj. 31. 18:53
11/26 anonim válasza:
Azt sem tudom, kik ezek, de arra gondolnék, miért ne hallgathatnék, ha szeretik.
Én a Gazette-t szerettem tizenévesként.
12/26 anonim válasza:
Kedves kérdező, Te a lány vagy, vagy a szülő?
13/26 anonim válasza:
Azt gondolnam, hogy tiz nappal ezelottig megcsak nem is hallott rola, most meg hirtelen kedvenc lett. Nevetnek.
14/26 anonim válasza:
Egészségére. Hallgassa ha tetszik neki.
15/26 anonim válasza:
20+ évesek is szeretik őket, nem is kevesen ( nekem is tetszik 1-2 számuk).
Szerintem a zenei ízlés egy olyan dolog, amin nem éri meg vitatkozni. Halgassa csak.
16/26 anonim válasza:
Nem tudom, mi ez, de semmi jelentősége. Mindenkinek vannak kedvenc zenekarai, pláne tinikorban.
18/26 anonim válasza:
Azt, hogy majd elmúlik. Tizenévesen ha hallasz egy menő bandáról, egyből az a kedvenced. Én sem vagyok öreg, 22 vagyok, nekem is tetszenek, mostanában sokat hallgatom. 16-17 évesen is hallgattam ilyesmiket, aztán nem lett semmi bajom tőle.
19/26 kriszpo válasza:
Még nem annyi a lányom, de meghallgattam 10 mp-et és hát: EZ! BORZASZTÓ :D
20/26 Laylah válasza:
12.: feltételezem, hogy a lány, a speciális karakter kiírása miatt :)
Kérdező, belehallgattam most 3 számukba, vizuálisan számomra nagyon lent van, zeneileg meg gyengécske, ha a lányom lennél, igyekeznék hasonló stílusban jobbakat mutatni, mert ennél nagyon sok jobb van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!