Mire gondolnátok, ha a 16-18 év körüli lányotoknak a Måneskin lenne a kedvenc bandája?
Figyelt kérdés
2021. máj. 31. 18:53
1/26 anonim válasza:
Semmit, jelenleg felkapottak, divatos oket szeretni vagy utalni, de ennyi.
Ezeket a kerdeseket amugy nem ertem, ilyenkor a kerdezo(k) milyen valaszt var(nak)?
3/26 anonim válasza:
Azt se tudom, hogy az mi, úgyhogy semmire se gondolnék.
4/26 anonim válasza:
Nem tudtam kik ezek, rákerestem. Picit homoszexuális beütésük van, de ha szereti hát hallgassa. Én "durvább" bandákat hallgattam és hallgatok is. Szóval nem pont én leszek az aki ítéletet mond.
5/26 anonim válasza:
Nem tudtam kik ezek, de utánajártam. Az irány nem rossz, de megismertetném vele az igazi rockot, hogy ne égesse magát ilyenekkel. (Na meg engem sem :D)
6/26 anonim válasza:
Ők nyerték az idei Eurovíziós Dalfesztivált. Van tőlük rosszabb, a megjelenésük nem jön be... szóval hallgassa nyugodtan.
8/26 anonim válasza:
Rá kellett keresnem.
Ahogy kinéznek, egyáltalán nem érdekel. Vicces, hogy néhányan felfújják magukat, hogy pfujjmár ki vannak festve. Srác koromban a Green Dayt hallgattuk porrá, ők is ki voltak festve. Meg a HIM. Meg Marilyn Manson...
Onnantól, hogy megtudtam, hogy Eurovíziós mondjuk kicsit összementek a szememben, mert onnan jó zene még nem sok került ki, csak szándékos polgárpukkasztás kevés eredetiséggel karöltve.
Amúgy mit vártál? Szerintem az emberek fele ennél felháborítóbbat hallgatott kamaszként. Én még most, a harminchoz közel is durcábbakat hallgatok.
10/26 anonim válasza:
Tulajdonképpen nem a sminkkel van a baj, hanem olyan erőltetett vagy nem is tudom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!